"De wijze waarop onze gids ons mee heeft genomen in het ontdekken van de natuur en cultuur van Tanzania was van een hoog niveau!"

Els en Geert

Tanzania
Klantreview Vercauteren Tanzania 2021

De noordelijke parken van Tanzania

De heer Vercauteren en mevrouw Demedt reisden in november dit jaar door enkele van de mooiste wildparken van noordelijk Tanzania. Na een overnachting in Arusha trokken zij uitgebreid tijd uit voor de wondermooie flora en fauna van Tarangire, Central Serengeti, Ngorongoro krater en Lake Natron.

Beste Jozef en alle medewerkers van Untamed Travelling,

Wij zijn net terug van een nieuwe onvergetelijke Afrika ervaring. Onze reis naar de noordelijke parken van Tanzania heeft ons alles gegeven wat we er van konden verwachten. Het mooie Tarangiri National Park was een leuke opwarmer voor de zes dagen die voor ons lagen in het Serengeti National Park. Wat goed dat er voldoende tijd was voorzien om de diversiteit van omgeving, flora en fauna van deze prachtige omgeving te kunnen ervaren. Vervolgens gaf het korte oponthoud in de Ngorongoro Conservation Area ons de kans om de mooie omgeving van de Ngorongoro Hills te beleven en als kers op de taart uiteraard het bezoek aan de krater zelf.

Tijdens de afsluitende dagen aan Lake Natron konden we nog even verder weg dromen in de schoonheid van moeder aarde. Het gevoel van weidsheid, de ongekende schoonheid van landschap, water en flamingo’s en zeker ook de wijze waarop het kamp is georganiseerd in eenheid met natuur en omgeving waren absoluut top.

Alles was opnieuw perfect georganiseerd. De lodges, de tentenkampen en hun staf waren van een hoge kwaliteit en de wijze waarop onze gids Surembo ons mee heeft genomen in het ontdekken van de natuur en cultuur van Tanzania was van een hoog niveau!

Bedankt aan jullie allen voor deze nieuwe en onvergetelijke ervaringen! We kijken al uit naar onze volgende reisplannen waarbij we zeker opnieuw een beroep zullen doen op jullie kennis en ervaring!

Els en Geert

Ervaar net als Els en Geert reizen met Untamed