Tarangire en Lake Manyara

De wildparken Tarangire en Lake Manyara zijn beide bijzonder door het landschap; Tarangire staat bekend om de Baobab bomen, Lake Manyara door de ligging aan de voet van de Escarpment

Tarangire en Lake Manyara

Tarangire N.P.

Tarangire N.P. heeft een geheel eigen karakter. Kenmerkend voor Tarangire N.P. zijn de  Baobab bomen, waartussen grote kuddes olifanten leven. In het noorden van het park vindt u een uitgestrekt savannelandschap, meer zuidelijk bestaat het landschap uit heuvels, afgewisseld door moerasgebieden. Door het park loopt de Tarangire rivier die bijna altijd water heeft, waardoor er grote aantallen wild te observeren zijn. Acacia´s en palmbomen omringen de rivier.

Lake Manyara N.P.

Gelegen aan de voet van de ‘Escarpment’ van de Great Rift Valley ligt Lake Manyara N.P., bekend om de boomklimmende leeuwen. Het park is niet groot, maar heeft een afwisselend landschap. In het centraal gelegen meer ziet u honderden vogels, vooral veel flamingo’s.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Tarangire en Lake Manyara 

Lake Manyara Tree Lodge

Gelegen te midden van een oeroud bos in de nabijheid van Lake Manyara

Tarangire Tree Tops

Hoog boven de grond, uit kijkend over de vlaktes

INSPIRATIE VOOR Tarangire en Lake Manyara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top