Dé drie wildparken van Zuid-Tanzania

"de lodges c.q. hoe de lodges gerund worden is geheel verschillend, elk met zijn eigen charme"

- Jos en Yvonne Wilmot -

Heel hartelijk bedankt voor alles wat jullie geregeld hebben voor ons. Wij hebben een super vakantie gehad. Alle binnenlandse vluchten waren prima geregeld evenals de lodges en de manier waarop we gehaald en gebracht werden naar de verschillende vliegveldjes.

De parken zijn alle drie totaal verschillend, en ook de lodges c.q. hoe de lodges gerund worden is geheel verschillend. Elk heeft hierdoor zijn eigen charme, wat ons betreft.

De fles Prosecco die jullie voor ons geregeld hebben in Katavi was een groot succes. Met veel plezier hebben wij die samen met de 2 andere gasten en het managers echtpaar Crystal en John opgedronken. Onze oprechte en hartelijk dank daarvoor, het maakte 9 november heel speciaal. Ook de taart die de staf voor Jos had gemaakt en die zij met z’n allen al zingend kwamen brengen maakte diepe indruk.

Wij vonden Katuma Bush Lodge helemaal geweldig en een echte aanrader, de gids was een enthousiaste kundige man. Kwihala is ook een top locatie wat ons betreft, mede door de voortreffelijke gidsen die je daar toegewezen krijgt. Tenten liggen op behoorlijke afstand van elkaar, waardoor je heel veel privacy hebt. Ik heb begrepen dat men de tenten volgend jaar op een andere locatie wil gaan zetten, zodat de gasten meer uitzicht hebben. Nu kijk je nog uit op lage bosjes. Impala camp beschikt ook over zeer goede gidsen en is mede door de opbouw van het kamp en het enthousiasme van het personeel zeker een aanrader. Heel leuk dat je ‘s avonds een genetkatje kunt zien rondlopen en de nodige bush babies.

Nogmaals bedankt, het was top!

Met vriendelijke groet, 

Jos en Yvonne Wilmot 

Jos en Yvonne Wilmot reisden naar zuidelijk Tanzania en verbleven gedurende 17 dagen in drie wildparken: het grote en uitgestrekte Katavoi N.P. waar slechts een beperkt aantal bezoekers wordt toegelaten, ruig en ongerept Ruaha N.P. en Selous Game Reserve, het grootste wildpark van Afrika. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top