Safarireis Kenia & Tanzania

"Een reis om nooit te vergeten."

- Dhr. en mevr. Audenaerd -

Geachte mevrouw Erps,

Graag willen wij u en uw team bedanken voor de geweldige Safari reis door Kenia en Tanzania.

Het was zowel door jullie als door de lokale agenten perfect geregeld, zeer bekwame, vriendelijke chauffeurs/gidsen die erg veel wilden en konden vertellen. Ook de overnachtingen en locaties waren in één woord super. We gingen voor de Big Five en hebben ze daadwerkelijk ook mogen zien en vastleggen.

Onze verwachtingen zijn overtroffen en we kijken met veel plezier en genoegen terug op een mooie tijd in Kenia en Tanzania. Een reis om nooit te vergeten.

Nogmaals onze dank en wellicht tot een volgende keer.

Rita en Theo Audenaerd,
Kwadendamme

Dhr. en mevr. begonnen hun safari reis in de Masai Mara, vandaar gingen ze naar Lake Naivasha, Amboseli, Lake Manyara, Serengeti, de Ngorongoro Krater en Tarangire National Park. Ze sloten hun reis af op Zanzibar.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top