Tanzania, wildrijke national parks en hagelwit zandstrand

"We hebben zelfs de BIG FIVE gezien, komt zelden voor in één reis!"

- Jan en Joke Cornelissen en Ger en Wilma Franssen -

Goedemiddag Jozef,

Onze reis door Tanzania was geweldig. Alles was tot in de puntjes verzorgd en op de minuut af geregeld. Onze complimenten!

We hebben een hele goede gids gehad die ons – meer dan we voor mogelijk hielden – heeft laten zien en beleven. We hebben zelfs de BIG FIVE gezien, komt zelden voor in één reis! De man was correct, bescheiden, een natuurmens, had hele goede oren en ogen en heeft ons veel geleerd over het wildleven, maar ook over de Massai en de rest van de bevolking. We zijn, op ons verzoek, bij de Massai op bezoek geweest, een beleving! Ook hebben we, ondanks dat het eigenlijk niet de juiste tijd was, de migratie gezien van de zebra’s en de gnoe’s.

De onderkomens waren perfect, de hoogste score behaalde Kati Kati, in de Serengeti. ’s Morgens wakker worden met de zebra’s om je tent! Maar de rest van de lodges waren ook heel erg goed. Leven tussen de dieren met fraaie uitzichten, geweldig.

We vonden het heel fijn dat jullie ons hebben geadviseerd om maar één nacht in Arusha te blijven, want die stad is inderdaad niets voor ons.

Ook ons verblijf op Zanzibar was fantastisch. Prachtige accommodatie, wit strand, super vriendelijk personeel, heerlijk om te relaxen. Het enigse minpuntje, als er dat al een is, was de prijs van de wijn, € 10,00 per glas!!!

We hebben weer veel beleefd en gezien en zullen nog lang nagenieten met mooie foto’s en film. Bedankt voor het leveren van een reis om niet meer te vergeten!!

Met vriendelijke groet,

Ger en Wilma Franssen
Jan en Joke Cornelissen

De heer en mevrouw Cornelissen en Franssen maakten een rondreis door Tanzania van 17 dagen. Safari's in Tarangire N.P., Lake Mangara N.P., Serengeti N.P., de Ngorongoro Conservation Area en krater werden afgesloten met een strandverblijf op Zanzibar van een week.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top