Katavi en Sadaani

Rijk aan wild; de rivieren puilen uit van de nijlpaarden en over de vlaktes trekken grote aantallen wilde dieren
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Katavi en Sadaani

Katavi Nationaal Park

Voor de ervaren en bereisde safariganger zijn er in Tanzania nog een paar wildparken die garant staan voor een ultieme wilderniservaring. Katavi N.P. is, net als Mahale N.P., één van die nationale parken. Er wordt per dag een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Het park is groot en uitgestrekt en nog nauwelijks door mensenhanden aangetast. Er zijn nog nauwelijks wegen en er is maar één zeer kleinschalige accommodatie. Uw safari in Katavi is dus absoluut uniek. De aantallen wilde dieren zijn enorm; de rivieren ‘puilen’ uit van de nijlpaarden en krokodillen en op de drassige grasvlaktes ziet u grote kuddes buffels, gevolgd door leeuwen, luipaarden en hyena’s.

Saadani N.P.

Saadani is een zeer uniek park waar het strand en het mariene leven samenkomt met de bush en het grote wild. U vindt er grote hoeveelheden wild, zoals giraffe, buffel, olifant, leeuw, luipaard, sabel antilope, eland, hartebeest, gnoe, hyena en een grote aanwezigheid van vele vogelsoorten. Het landschap wordt gedomineerd door acacia bomen en mangroven. U vindt er ook de bijzondere ‘walking palm’. Voor de kust van Saadani worden af en toe dolfijnen en walvissen gezien. In Madete Marine Reserve is tevens een special schildpadden project.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Katavi en Sadaani

INSPIRATIE VOOR Katavi en Sadaani

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top