De nationale parken van Tanzania

"Wat we allemaal hebben gezien was overweldigend"

- Jo Vossen en Ineke van der Kaay -

We waren blij verrast bij onze terugkomst uit Tanzania een “Welkom thuis” kaartje aan te treffen. We zijn uiterst tevreden over de door jullie samengestelde reis. De lodges waren zeer goed en de maaltijden met veel zorg en smaak samengesteld. Wat we allemaal hebben gezien was overweldigend. We werden de hele dag begeleid door een alleraardigste en zeer deskundige gids (tevens onze chauffeur). Niets te klagen dus!

Twee kleine puntjes: één keer mochten we onze lunch zelf samenstellen en de andere keren werd dat door de mensen van de lodge gedaan; dat eerste valt te verkiezen, dan kun je uitzoeken wat je graag lust. En tweede: is het mogelijk om het bezichtigen van de verschillende parken enigzins anders te organiseren, zodat je minder lang in de terreinwagen hoeft te zitten?

Nogmaals bedankt en hartelijke groet,

Jo Vossen en Ineke van der Kaay

Jo Vossen en Ineke van der Kaay maakten een negendaagse reis door Tanzania. Ze bezochten het afwisselende Lake Manyara NP, wereldberoemd Serengeti NP, de Crater Highlands van de Masai en heuvelachtig Tarangine NP. Gedurende de reis verbleven zij in tented camps.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top