"Wat we allemaal hebben gezien was overweldigend"

Jo Vossen en Ineke van der Kaay

De nationale parken van Tanzania

Jo Vossen en Ineke van der Kaay maakten een negendaagse reis door Tanzania. Ze bezochten het afwisselende Lake Manyara NP, wereldberoemd Serengeti NP, de Crater Highlands van de Masai en heuvelachtig Tarangine NP. Gedurende de reis verbleven zij in tented camps.

We waren blij verrast bij onze terugkomst uit Tanzania een "Welkom thuis" kaartje aan te treffen. We zijn uiterst tevreden over de door jullie samengestelde reis. De lodges waren zeer goed en de maaltijden met veel zorg en smaak samengesteld. Wat we allemaal hebben gezien was overweldigend. We werden de hele dag begeleid door een alleraardigste en zeer deskundige gids (tevens onze chauffeur). Niets te klagen dus!

Twee kleine puntjes: één keer mochten we onze lunch zelf samenstellen en de andere keren werd dat door de mensen van de lodge gedaan; dat eerste valt te verkiezen, dan kun je uitzoeken wat je graag lust. En tweede: is het mogelijk om het bezichtigen van de verschillende parken enigzins anders te organiseren, zodat je minder lang in de terreinwagen hoeft te zitten?

Nogmaals bedankt en hartelijke groet,

Jo Vossen en Ineke van der Kaay