AndBeyond Tanzania

Ongekende luxe in de Afrikaanse wildernis

AndBeyond Tanzania

Ultieme luxe in de Afrikaanse bush

& BEYOND streeft ernaar onze wereld beter achter te laten dan we hem aantroffen door te zorgen voor de natuur, dieren in het wild en mensen. Het leveren van buitengewone gastervaringen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika is terug te vinden in alle lodges die verscholen liggen in de beste wildlife gebieden en private concessies. U treft in deze gebieden amper andere reizigers en geniet van volledige privacy. Er wordt nauw samengewerkt met lokale gemeenschappen en &BEYOND is zeer actief op het gebied van natuurbescherming. De rangers behoren tot de top en nemen u mee voor ultieme safari-ervaringen. Fantastische persoonlijke service, een gevoel van luxe maar toch verbonden zijn met de natuur maken uw verblijf onvergetelijk.

Een unieke lodge in Tanzania die u volgens ons moet bezoeken is:

NGORONGORO CRATER LODGE

De Ngorongoro Crater Lodge behoort al jaren tot de top tien hotels van de wereld. De weelderige kamers, het excellente eten en de persoonlijke service maken uw verblijf onvergetelijk. Het ultieme uitzicht vanuit elk perspectief in uw kamer garanderen een verbluffend overzicht op wat velen als 's werelds beste wildlife gebied beschouwen. Het is één van de meest spectaculaire lodges in Afrika en een uitstekende uitvalsbasis voor safari’s in de krater. Bewonder het fenomenale 180° uitzicht door de grote glazen ramen in de badkamer, slaapkamer en lounge. Geniet van een heerlijk ontbijt of lunch op uw eigen picknick plek in de Ngorongoro krater, omringd met indrukwekkende vergezichten en de persoonlijke butler service. Dineer aan een lange tafel gedekt met wit linnen, kaarsen en een tapijt van gekleurde roze bloemblaadjes. Nip van een sundowner terwijl u de immense schoonheid van de Ngorongoro krater tijdens de zonsondergang aanschouwt. Ontmoet Masai krijgers in traditionele klederdracht tijdens de uitvoering van hun aloude dansen. Dit alles maakt Ngorongoro Crater Lodge de beste lodge van Tanzania.

ANDERE &BEYOND LODGES in Tanzania ZIJN:

 TIPS & TOPS &Beyond:

  • De beste persoonlijke butlerservice
  • Chef-koks die gastronomische gerechten bereiden
  • Gelegen in ongerepte gebieden
  • Unieke safari belevingen
  • De best getrainde rangers delen hun kennis over de bush
  • Prachtig ingerichte suites en tenten voorzien van alle luxe
  • Vooruitstrevend in diverse natuurbeschermingsprojecten en betrokken bij lokale gemeenschap

Combineer een safari door Tanzania met een strandverblijf aan de kust of op één van de eilanden Pemba, Mafia, Mnemba of Zanzibar.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR AndBeyond Tanzania

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top