Mnemba Island Lodge

Paradijselijk en exclusief privé eiland

Mnemba Island Lodge

Tien ruime bandas, meer niet...

Mnemba Island, een stukje paradijs op aarde ten noorden van Zanzibar. Parelwitte stranden omsloten door het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Mnemba Island Lodge ligt verscholen in een tropisch bos en bestaat uit twaalf eenvoudige maar luxe hutten, omzoomd door witte stranden met traditionele Zanzibarese strandbedden. Blootvoets genieten in tropisch Tanzania...

Unieke duiklocatie bij Zanzibar

De banda's zijn luxe uitgerust en de omgeving is adembenemend. De onderwaterwereld van Mnemba Island is enorm gevarieerd en voor iedereen, snorkelend of diepzeeduikend. Dolfijnen, pelagische vis, bultruggen die elk jaar migreren tussen juli en oktober, walvishaaien, barracuda, makreel, kingfish, marlijn en groene schildpadden; de Indische Oceaan is de thuisbasis van een ongelooflijke verscheidenheid aan onderwaterleven. Maak een nachtduik onder begeleiding van een duikinstructeur langs Mnemba rif, een fascinerende ervaring!!

Maar ook birdlife liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er leven duizenden duiven en vele vogelsoorten voeden zich met al het heerlijks in de branding zoals bijvoorbeeld de regenwulp, sandplovers, wulp strandlopers, steenlopers, dimorf zilverreigers, kuif sterns, visdieven en wit-staart tropicbirds.

Tips & Tops Mnemba Island lodge:

  • Paradijselijk en exclusief privé eiland, max. 24 gasten tegelijk
  • Activiteitenprogramma op maat; snorkelen, diepzeeduiken, diepzeevissen, kajakken, windsurfen, typisch Zanzibarese kruidentrips op het eiland, massage treatments, alles kan...
  • Snorkelend of diepzeeduikend, de onderwaterwereld van het paradijs is voor iedereen toegankelijk
  • Ontbijt, lunch en dinner; u geniet blootvoets van de meest heerlijke gerechten en drankjes op het strand

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top