"De kok tijdens de beklimming verdient vijf sterren"

Marianne en Hans van den Bos

The cook during the ascent earns five stars

Tanzania en Zanzibar

De heer en mevrouw Van den Bos maakten een gevarieerde rondreis van drie weken door Tanzania. Startend met vier personen met de beklimming van de Kilimanjaro, na aansluiting van een vijfde reiziger vervolgend met safari's in Tarangire National Park, Lake Manyara N.P., de Ngorongoro krater en Serengeti N.P., afsluitend met een strandverblijf op Zanzibar.

Geachte Mw. Van Hoof, beste Angelia,

Inmiddels zijn we al ruim een week weer terug in Nederland. Onze vakantie in Tanzania en Zanzibar is prima verlopen; alles was erg goed georganiseerd waarvoor onze hartelijke dank. Zowel de beklimming van Uhuru Peak (erg zwaar maar toch alle vier gehaald), de safari en ook de dagen op Zanzibar waren fantastisch. Wij kunnen hier nog jaren op terugkijken.

Erg belangrijk voor ons was het glutenvrije dieet. Hier is perfect rekening meer gehouden door de kok tijdens de beklimming. Tijdens de safari en op Zanzibar was er geen rekening mee gehouden; dat was echter niet zo'n probleem, er was voldoende keuze. De kok tijdens de beklimming verdient vijf sterren. Ook de begeleiding door de gidsen Salym en Pitah was erg goed en ook de dragers waren erg vriendelijk. We kunnen de lokale agent, de lodges, tented camps en gids Morgan dan ook van harte bij jullie aanbevelen voor andere klanten.

Het resort op Zanzibar was wel afgelegen; we konden hier echter goed uitrusten van de beklimming en de safari. Aandachtpuntje is wat achterstallig onderhoud o.a. geen warm water. Dit vonden we echter niet zo'n probleem. De mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam en het uitzicht op zee was super.

Nogmaals dank voor de prima organisatie van onze vakantie.

Met vriendelijke groet,
Marianne en Hans van den Bos