DE NATIONALE PARKEN VAN TANZANIA EN STRANDVERBLIJF ZANZIBAR

"Wat een belevenis, midden in de natuur!"

- Cindy Ferket -

Beste Joyce en collega’s,
Wij zijn gisteren teruggekomen van een fantastische reis in Tanzania en een schitterend verblijf op Zanzibar.
Wat hebben we genoten; vlucht met KLM dik in orde, op Tanzania en Zanzibar alles tot in de puntjes verzorgd. We hoefden zelf nergens achteraan. Dat is zorgeloos op vakantie zijn. We hadden een ontzettend leuke en gezellige chauffeur maar als ik zo om me heen hoorde, was dat bij iedereen wel in orde.
En wat is Tanzania een schitterend land.  Acht dagen safari in vier verschillende landschappen. Echt geweldig. En we hebben de Big Five kunnen spotten. Al was de neushoorn van verre afstand, we hebben hem gezien.
Ook de accommodaties meer dan fantastisch. Het personeel is overal super vriendelijk en behulpzaam. Maar het meest bijzondere verblijf was voor mij toch wel drie nachten in Kati Kati Camp. Wat een belevenis, midden in de natuur.
Het advies om daar drie nachten te verblijven is top. Serengeti is zo groot dat je er wel een week kunt vertoeven maar omdat je al midden in het park zit heb je weinig verlies van tijd en kun je de dagen maximaal besteden.
Wij zijn meer dan tevreden en wil jullie daar hartelijk voor bedanken.
Heb nu zelf ervaring op kunnen doen met Untamed en kan alleen maar positief zijn.
Met vriendelijke groet,
Cindy Ferket

 

De familie Ferket maakte een achtdaagse reis door Tanzania en bezocht Tarangire N.P., Lake Manyara N.P., Ngorongoro Conservation Area en Serengeti N.P. De reis werd afgesloten met een strandverblijf op het paradijselijke Zanzibar.
 

 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top