"Een topsafari, we kunnen het iedereen aanbevelen!"

Ann en Miet

Tanzania
Klantervaring Ann en Miet,Tanzania,zonsondergang

Ann en Miet beleefden in juni 2022 een topreis waarbij zij de hoogtepunten van zowel noord als zuid Tanzania combineerden. Zo ontdekten ze de natuur van onder andere Serengeti en Tarangire National Park, de Ngorongoro krater om vervolgens met binnenlandse vluchten verder te reizen naar het wildrijke Ruaha en Selous.

Beste Jozef,

We hebben een zeer geslaagde Tanzania-reis achter de rug. Herinneringen voor het leven!
Veel wildleven gezien in Ngorongoro en Serengeti.

KatiKati-camp heeft ons het meest gecharmeerd in het Noorden. Slapen in een tent, het blijft bijzonder omwille van de geluiden van de wilde dieren die je ‘s nachts te horen krijgt.
Staff in Katikati was ook ontzettend vriendelijk en gedienstig. Het eten was prima.
Onze gids in het Noorden vonden we nogal eigenwijs maar hij kende zijn job. Hij heeft zich werkelijk uitgesloofd om ons toch zoveel mogelijk wildleven te laten zien’
Meer nog, hij maakte er een erezaak van.

Kigali Ruaha vonden we top!
In het kamp heerst een ongelooflijk rustige en magische sfeer. Hier zijn we volledig tot rust gekomen na een toch wel drukke week in het Noorden.

Schitterende transparante tent waar we de dieren ongestoord konden bekijken.
Recht tegenover onze tent stond een waterpot, waar het resterende water van onze douche werd ingekapt. Een echte drinkstop voor de dieren.
Manager Ken en onze gids Mel zijn topmensen! Maar ook de rest van Kenn’s staff zijn schatten van mensen.
We hadden er echt ons hart verloren en zijn daar met pijn in het hart en een klein traantje vertrokken.

In Kigali Ruaha hebben we niet zoveel wild gespot, maar de natuur laat zich nu eenmaal niet dwingen. We besloten onze camera’s aan de kant te leggen en volop te genieten.
In Selous stond onze gids ons op te wachten op de airstrip. Hij vertelde dat hij ons na de picknick en game-drive naar het Fly-camp zou brengen.
We waren stomverbaasd want we wisten niet dat we een Flycamp gingen doen.
Of was dit een ideetje van jou Jozef? Alweer een super ervaring! We sliepen in een transparant tentje opdat we de dieren gemakkelijk konden spotten maar ook de duizenden sterren aan de hemel konden aanschouwen.

We werden verwelkomd aan de rand van de rivier, naast een knetterend haardvuur en met zicht op de vele hippo’s en vogels. Onze tafel stond gedekt. Dinner by Candlelight, echt zoals in de boekjes.
We hebben heerlijk gegeten en super goed geslapen onder het waakzaam oog van de staff.
En onze lieve en bekwame gids heeft geen moeite gespaard om ons zoveel mogelijk wildleven te laten zien.

Een topsafari, we kunnen het iedereen aanbevelen!

Vriendelijke groeten, Ann en Miet

Ervaar net als Ann en Miet reizen met Untamed

Tanzania Ruaha and Nyerere

Ruaha en Nyerere

In het zuiden van Tanzania liggen Ruaha en Nyerere Nationaal Park. Minder bezocht dan de noordelijke parken, maar zeker zo…