Mahale Mountains

Een unieke bestemming in Tanzania; tropisch regenwoud, chimpansees en safari’s op het strand

Mahale Mountains

Chimpansees in Tanzania

Mahale Mountains N.P. behoort tot de unieke en weinig bezochte wildparken van Tanzania. Gelegen aan Lake Tanganyika vindt u hier bergen bedekt met tropisch regenwoud grenzend aan uitgestrekte en verlaten zandstranden. Het park heeft geen wegen en is alleen te voet of per boot te verkennen. Het meest unieke van Mahale is de grote groep chimpansees die hier leeft. Onder begeleiding van een deskundige gids gaat u te voet op zoek naar deze bijzondere dieren. Daarnaast is Mahale het leefgebied van acht andere primaatsoorten, zoals de zwarte en witte colobus, rode colobus en apen met rode staarten.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Mahale Mountains

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top