Het aller allermooiste van Tanzania

"Wat een reis, om nooit te vergeten"

- Familie Idink -

Beste Trees,

We zijn alweer 1,5 week terug, maar nog steeds ontzettend aan het nagenieten van een fantastische reis! Wat hebben we genoten. En ik wil met deze mail jou en jouw team ook ontzettend bedanken voor de goede organisatie, het juiste advies en de mooie combinatie van de Kilimanjaro, de safari and Zanzibar.

Alles is verlopen conform afspraak (en de situatie met de jeeps is ook fantastisch snel opgelost). We hebben een hele goede ervaring met de safari’s gehad, twee vriendelijke en kundige gidsen (Hassan en Amon). De keuze van de parken en lodges was ook super, vooral het tented camp vonden we een top locatie (alleen mijn schoonzus heeft hier iets minder geslapen vanwege de hyena’s en andere dieren om de tent). De mooiste lodges waren Lake Manyara Serena Lodge en Thula lodge bij de krater. De Kilimanjaro was fantastisch en de crew ook: ze hebben er alles aan gedaan om ons boven te krijgen: dit is ook gelukt! Alle drie hebben we ervan genoten zoals je in de compilaties van de beklimming van de Kilimanjaro van onze safari’s kunt zien.

Wat een reis, om nooit te vergeten. Ik kreeg allemaal complimentjes van de familie voor het regelen, deze geef ik hierbij door aan jullie! Zorgeloos gereisd: dank je wel namens de hele groep. Succes met alles, en als je ons als referentie wilt gebruiken kan dat altijd.

Tot een volgende reis (we komen zeker bij jullie terug).

Groetjes, Nanda

Familie Idink begon de reis met het beklimmen van de Kilimanjaro in acht dagen, gevolgd door talloze safari's in de wildparken Tarangire N.P., Lake Manyara N.P., Serengeti N.P., de Ngorongoro Conservation Area en krater om af te sluiten met een strandverblijf op het paradijselijke Zanzibar.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top