Arusha Nationaal Park

Aan de voet van Mount Meru ligt Arusha park, een landschappelijk spectaculair park met een rijk wildleven

Arusha Nationaal Park

Safari aan de voet van Mount Meru

Arusha N.P. is een klein park met een grote variatie aan landschappen, van weidse vlaktes tot kratermeren en alpiene vegetatie. Het park wordt gedomineerd door Mount Meru, met 4566 meter de op een na hoogste berg van Tanzania. De flanken van de berg worden gedomineerd door met korstmos behangen bomen, waarin Colobusapen slingeren. Aan de voet van de berg, met scherp gekartelde kraterranden, liggen de Momella meren waarin honderden flamingo´s leven. Bij helder weer heb je prachtig zicht over de vlaktes op de Kilimanjaro.

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Arusha Nationaal Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top