Short breaks

Verandering van omgeving

Short breaks

Verandering van omgeving

Van een citytrip naar een kosmopolitische stad, een wijnarrangement op het platteland tot een wellness verblijf in een solitaire oase… Soms is een korte vakantie gewoon even nodig. Neem een ‘short break’ als u zin heeft in verandering van omgeving maar niet te lang van huis wilt zijn.

Wat te denken van een kennismaking met Parijs, de stad van de Liefde, reizend met de grandeur van de Simplon Orient Express. Laat u in uw luxueuze compartiment verwelkomen met een glas Champagne terwijl het spoor u leidt naar de duizelingwekkende hoeveelheid steegjes, kanalen en bruggetjes van Venetië. Verken New York per helikopter voor u het van architecturale schatten en culinair kapitaal vergeven epicentrum van de kunstscene induikt; de Met, MoMA en het Guggenheim zijn slechts enkele van de stads’ kunstwereld-iconen. Ontsnap naar Dubai om op te warmen in het verzengende klimaat en wissel exuberante shopping malls af met mysterieuze soeks en dune bashing. Kies voor een gastronomische verkenning van de schilderachtige Bordeaux en het groene Baskenland, fietsend over befaamde wijngaarden, oesters plukkend en proevend van mooie wijnen en Baskische pinchos. Of ga in Europa op safari en volg de lokale Big 5. Spot de wolf, lynx, bruine beer, wisent en veelvraat; het zijn de machtigste en krachtigste dieren van het continent.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij beloven u een onvergetelijke tijd. Laat uw short break op maat samenstellen en doe nieuwe energie op, where the world can’t find you…

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Short breaks DOOR UNTAMED

Treinreis Parijs-Venetië

Met de Simplon Orient Express van Parijs naar Venetië

Citytrip Berlijn

Fascinerend Berlijn en beeldschoon Potsdam

Short breaks OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top