Treinreis Parijs-Venetië

Met de Simplon Orient Express van Parijs naar Venetië

Treinreis Parijs-Venetië

Reizen met de grandeur van vervlogen tijden

Maak kennis met de stad van de Liefde en ervaar de grandeur van het reizen van het begin van vorige eeuw. Stap in Parijs in de Simplon Orient Express en laat u in uw luxueuze compartiment verwelkomen met een glas bubbels. Terwijl u geniet van een diner in de stijlvolle restauratiewagon, wordt uw coupé omgetoverd tot een prettig slaapvertrek voor een goede nachtrust. Bij het ontwaken trekken de betoverende landschappen van de Alpen en Dolomieten aan u voorbij, een schitterend decor tijdens uw ontbijt dat wordt geserveerd in uw compartiment. Na een heerlijke lunch komt u aan op het station van Venetië, waar u helemaal uitgerust aan uw ontdekkingstocht begint. Verken de duizelingwekkende hoeveelheid steegjes, kanalen en bruggetjes, Where the world can't find you... 

Tips & Tops van treinreis Parijs-Venetië:

  • De coupé's van de Simplon Orient Express zijn elegant ingericht en afgewerkt met kostbare houtsoorten en glanzend koperwerk. Kies voor topluxe in de trein met een verblijf in één van de drie Grand Suites. Deze heeft een tweepersoonsbed, aparte zitkamer, eigen badkamer, butlerservice, kaviaar bij aankomst, onbeperkt champagne en desgewenst wordt uw diner geserveerd in uw suite.
  • In het drukke Parijs overnacht u het luxe J.K. Place hotel - prachtig Italiaans design aan de linkeroever van de wereldstad
  • Het hotel Cipriani is een echte Venetiaanse klassieker op het schilderachtige Giudecca
  • Maak uw reis compleet met een bezoek aan het Louvre en een stadswandeling door Venetië onder begeleiding van een privégids.

UW REIS OP MAAT

Dagoverzicht

1 Vlucht naar Parijs – transfer naar J.K. Place Paris
2 Verkenning Parijs – J.K. Place Paris
3 Simplon Orient Express naar Venetië
4 Simplon Orient Express – aankomst Venetië – Hotel Cipriani
5 Vrij te besteden in Venetië - Hotel Cipriani
6 Retourvlucht of verlenging

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Parijs

Lichtstad Parijs zal voor jong en oud nooit vervelen

J.K. Place Paris

Italiaans design in Quartier Latin

Cipriani, a Belmond Hotel

Venetiaanse klassieker op het eiland Giudecca

The Ritz Paris

Laat dromen tot leven komen in de Lichtstad Parijs

Veneto

Cultuurschatten en prosecco

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top