Veneto

Cultuurschatten en prosecco

Veneto

Cultuurschatten en prosecco

Dwaal in Venetië door kronkelende steegjes, passeer bruggen waar de gondeliers onderdoor varen en wandel langs Venetiaanse paleizen om uit te komen op Piazza San Marco. Het historische Venetië is de grote trekpleister van de regio maar er is  zoveel meer. Kunst en cultuurliefhebbers kunnen ook zeker hun hart ophalen in Verona, Vicenza en Padua. Of vaar door de lagune voor een bezoek aan de glasblazerijen van Murano en het kleurrijke Burano. Vanaf de graanschuur van het land, de Po vlakte, ziet u de kerktorens van dorpen in de verte met eigen versierde palazzie, bruggen, middeleeuwse paleizen en stadsmuren liggen. Bezoek in het noorden de uitlopers van de Dolomieten waar in de heuvels van Valdobbiadene de druiven groeien voor de prosecco.

Rondreizen door Italië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Veneto 

Cipriani, a Belmond Hotel

Venetiaanse klassieker op het eiland Giudecca

INSPIRATIE VOOR Veneto

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top