Familiereizen

De familiereizen van Untamed zijn speciaal geselecteerde reizen met kindvriendelijke accommodaties. Laat een reisvoorstel maken voor uw volgende familiereis.

Familiereizen

Op vakantie met kinderen

Ontdek de wereld samen met uw familie, deel onvergetelijke ervaringen en creëer bijzondere herinneringen waar u een leven lang over napraat! Wij ontwerpen met plezier speciale reisprogramma’s voor u en uw kinderen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten voor de kinderen en kindvriendelijke accommodaties zijn geselecteerd. Afwisselend, avontuurlijk maar toch comfortabel en interessant voor alle leeftijden! Where the world can't find you...

Denk eens aan Afrika, waar u samen op zoek kunt naar leeuwen in Serengeti N.P., dansen met Masai of per kano door de Okavango Delta. Of Latijns-Amerika; per fiets door Rio de Janeiro of de tango leren dansen in Buenos Aires. En natuurlijk Azië, waar u kunt waterfietsen in Hanoi en tijgers kunt volgen in de Indiase wildparken en slapen onder de sterren. Of ga de sportieve uitdaging aan in Noorwegen en de Nederlandse Antillen.

Bekijk ons aanbod familiereizen en zie wat er allemaal mogelijk is. De reizen zijn slechts voorbeelden voor een vakantie met uw gezin. U kunt uw reis geheel naar wens samenstellen en aanpassen naar de wensen van u en uw kinderen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Familiereizen DOOR UNTAMED

Familiereis Noord-Vietnam

Fietsen door dorpen, varen tussen rijstvelden en speuren naar apen in een tropisch regenwoud… Een veelzijdig avontuur in het noorden van Vietnam.

Familiereis Zambia

Op safari in South Luangwa N.P. en Lower Zambezi N.P. vanuit exclusieve privé huizen, waar u met uw gezin verblijft.

Familiereis Noorwegen

Sportief avontuur door overweldigend natuurschoon

Familiereizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top