Familiereizen

De familiereizen van Untamed zijn speciaal geselecteerde reizen met kindvriendelijke accommodaties. Laat een reisvoorstel maken voor uw volgende familiereis.

Familiereizen

De familiereizen van Untamed zijn speciaal geselecteerde reizen met kindvriendelijke accommodaties. Laat een reisvoorstel maken voor uw volgende familiereis.

Familiereizen

Op vakantie met kinderen

Ontdek de wereld samen met uw familie, deel onvergetelijke ervaringen en creëer bijzondere herinneringen waar u een leven lang over napraat! Wij ontwerpen met plezier speciale reisprogramma’s voor u en uw kinderen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten voor de kinderen en kindvriendelijke accommodaties zijn geselecteerd. Afwisselend, avontuurlijk maar toch comfortabel en interessant voor alle leeftijden! Where the world can't find you...

Denk eens aan Afrika, waar u samen op zoek kunt naar leeuwen in Serengeti N.P., dansen met Masai of per kano door de Okavango Delta. Of Latijns-Amerika; per fiets door Rio de Janeiro of de tango leren dansen in Buenos Aires. En natuurlijk Azië, waar u kunt waterfietsen in Hanoi en tijgers kunt volgen in de Indiase wildparken en slapen onder de sterren. Of ga de sportieve uitdaging aan in Noorwegen en de Nederlandse Antillen.

Bekijk ons aanbod familiereizen en zie wat er allemaal mogelijk is. De reizen zijn slechts voorbeelden voor een vakantie met uw gezin. U kunt uw reis geheel naar wens samenstellen en aanpassen naar de wensen van u en uw kinderen.

Onze Familiereizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Familiereizen door Untamed

Alle Familiereizen