De Okavango Delta

Onbetwist het meest bezochte natuurgebied in Botswana

De Okavango Delta

Op safari in de Okavango

De wereldberoemde Okavango Delta is een van de meest fascinerende en wildrijke gebieden van Afrika. Een labyrint van lagunes bedekt met waterlelies, eilandjes met palmbomen, vogelrijke moerassen en meanderende waterwegen; een oase vormend voor het wildleven. De moerasgebieden van dit deel van Botswana worden bewoond door buffels, wrattenzwijnen, zebra’s, wildebeesten, rode lechwes en duizenden watervogels. In het hart van de Okavango Delta ligt Chiefs' Island, een van de grootste eilanden. Het is een van de meest vruchtbare eilanden, door de jaarlijkse aanvoer van water, waardoor u hier gegarandeerd veel wild zult zien op de open grasvlaktes en onder de Marula bomen en Ilala palmbomen.

Per mokoro door de delta

De vlucht over de Okavango Delta is adembenemend mooi, vanuit het chartervliegtuigje ziet u kuddes wild rond trekken, olifanten baden in een van de vele waterwegen en lechwes door het water springen. Tijdens uw verblijf in de delta spreekt u met uw gids af welke activiteiten u gaat doen: u kunt de delta gaan verkennen in mokoro’s (traditionele kano’s/uitgeholde boomstammen), per motorboot of een wandelsafari maken onder begeleiding van een professionele gids en scout. Klassieke safari's in een open voertuig zijn ook mogelijk (als de waterstand het toelaat).

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  De Okavango Delta 

Andbeyond Botswana

De ultieme safari beleving op unieke locaties

Wilderness Safaris Botswana

Ongerepte natuur, elegante luxe en spectaculaire locaties

Sanctuary Chief’s Camp

Luxe safari met de Mombo Concessie als decor

Duba Plains Camp

Het meest afgelegen safari kamp van de Okavango Delta

Bushman Plains

Authentiek mobiel camp in de Okavango Delta

Little Machaba

Eco-vriendelijk, klassiek en charmant safarikamp

INSPIRATIE VOOR De Okavango Delta

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top