Moremi Game Reserve

De grasvlaktes en moerasgebieden in Moremi hebben een grote aantrekkingskracht op het wildleven. Geniet van grote kuddes wilde dieren

Moremi Game Reserve

Op safari in Moremi

Moremi N.P. wordt begrensd door de Kwai rivier en maakt deel uit van het ecosysteem van de Okavango Delta in Botswana. Uitgestrekte overstromingsgebieden met enorme grasvlaktes worden omzoomd door groene bomen. Moremi wordt landschappelijk gezien als één van de mooiste parken van Afrika. Deze streek was ooit traditioneel jachtgebied van de Batawana-stam. Pas in 1963 stonden ze een deel van hun grond af om er een wildreservaat van te maken. In Moremi N.P. komen alle wildsoorten voor en een grote verscheidenheid aan vogelsoorten. De safari-activiteiten bestaan hier voornamelijk uit landsafari’s, terwijl u in de Okavango Delta meer boot- en mokorosafari’s zult maken. Door de exclusiviteit van de lodges zult u tijdens de safari’s zelden andere reizigers tegenkomen.

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Moremi Game Reserve 

Mombo Camp

Mombo Camp in de Okavango Delta staat bekend als het beste safari kamp in Afrika met luipaarden in overvloed

Sanctuary Chief’s Camp

Luxe safari met de Mombo Concessie als decor

INSPIRATIE VOOR Moremi Game Reserve

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top