Little Machaba

Eco-vriendelijk, klassiek en charmant safarikamp

Little Machaba

Beleef het optimale safarigevoel

In de wildrijke Khwai-concessie in de noordoostelijke regio van de Okavango Delta bevindt zich het traditionele safarikamp Little Machaba. Dit eco-vriendelijke toevluchtsoord is een klein, intiem kamp dat op verhoogde dekken is gebouwd vanwaar u met wat geluk de wilde dieren kunt zien lopen. U overnacht in een comfortabele tent, ingericht in de klassieke stijl van de jaren vijftig en met het charmante safarigevoel uit vervlogen tijden. Elke tent beschikt over een privéveranda met sensationeel zicht over de uiterwaarden waar u kunt ontspannen na een indrukwekkende dag vol safari’s en boottochten. Laat u tenslotte verrassen door de chefkok die heerlijke en gevarieerde maaltijd voor u bereid onder de adembenemende sterrenhemel van zinderend Botswana. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Little Machaba:

 • Ideaal voor kleine groepen die op zoek zijn naar exclusiviteit
 • Bestaat uit vier luxe tenten, waarvan twee voor gezinnen (kinderen onder de 12 jaar zijn welkom als het kamp wordt geboekt voor exclusief gebruik)
 • Het eten dat wordt geserveerd is een prachtige mix van lokale gerechten, op smaak gebracht en gekookt in een ouderwetse huisstijl
 • Het zwembad biedt een aangename afkoeling tijdens de warme dagen
 • Activiteiten omvatten safari’s per 4x4 voertuig in de ochtend- en namiddag, bezoek aan lokale gemeenschappen en tochten per mokoro (traditionele kano)
 • Begeleide wandelingen zijn mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids
 • Perfect te combineren met een onvergetelijke rondreis door Botswana of Zuidelijk Afrika
 •  Mooie, relaxte afsluiting van een avontuurlijke Okavango Ranger Training

Andere prachtige safari-kampen van dezelfde keten zijn:

 • Machaba Camp, gelegen in de wildrijke Khwai regio
 • Gomoti Plains, in de privé concessie Gomoti in de Okavango Delta
 • Gomoti Private, tevens gelegen in de Gomoti concessie
 • Kiri Camp bevindt zich aan de oevers van de Kiri rivier, Okavango Delta
 • Ngoma Safari Lodge vindt u in het Chobe Forest Reserve

Alle hierboven genoemde eco-vriendelijke safarikampen bevinden zich temidden van ongerepte natuur op prachtige locaties in magisch Botswana en staan garant voor spectaculaire uitzichten.

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Little Machaba

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top