Little Machaba

Eco-vriendelijk, klassiek en charmant safarikamp

Little Machaba

Eco-vriendelijk, klassiek en charmant safarikamp

Little Machaba

Beleef het optimale safarigevoel

In de wildrijke Khwai-concessie in de noordoostelijke regio van de Okavango Delta bevindt zich het traditionele safarikamp Little Machaba. Dit eco-vriendelijke toevluchtsoord is een klein, intiem kamp dat op verhoogde dekken is gebouwd vanwaar u met wat geluk de wilde dieren kunt zien lopen. U overnacht in een comfortabele tent, ingericht in de klassieke stijl van de jaren vijftig en met het charmante safarigevoel uit vervlogen tijden. Elke tent beschikt over een privéveranda met sensationeel zicht over de uiterwaarden waar u kunt ontspannen na een indrukwekkende dag vol safari’s en boottochten. Laat u tenslotte verrassen door de chefkok die heerlijke en gevarieerde maaltijd voor u bereid onder de adembenemende sterrenhemel van zinderend Botswana. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Little Machaba:

  • Ideaal voor kleine groepen die op zoek zijn naar exclusiviteit
  • Bestaat uit vier luxe tenten, waarvan twee voor gezinnen (kinderen onder de 12 jaar zijn welkom als het kamp wordt geboekt voor exclusief gebruik)
  • Het eten dat wordt geserveerd is een prachtige mix van lokale gerechten, op smaak gebracht en gekookt in een ouderwetse huisstijl
  • Het zwembad biedt een aangename afkoeling tijdens de warme dagen
  • Activiteiten omvatten safari’s per 4x4 voertuig in de ochtend- en namiddag, bezoek aan lokale gemeenschappen en tochten per mokoro (traditionele kano)
  • Begeleide wandelingen zijn mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids
  • Perfect te combineren met een onvergetelijke rondreis door Botswana of Zuidelijk Afrika
  •  Mooie, relaxte afsluiting van een avontuurlijke Okavango Ranger Training

 

Rondreizen Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Little Machaba

Machaba Safaris,Botswana,Gomoti Private buitenbad
Little Machaba,Botswana tent met leeuw op heuvel
Little Machaba,Botswana,dineren onder de sterrenhemel
Little Machaba,Botswana,picknicken

Inspiratie reizen voor Little Machaba