Rio de Janeiro

Een stad voor levensgenieters

Rio de Janeiro

Bruisende stad

Rio de Janeiro is onlosmakelijk verbonden met carnaval, swingen, muziek, voetbal, de Suikerbroodberg, het Christusbeeld op Corcovado en de Copacabana. U kunt er niet om heen, de stad swingt! De inwoners van Rio de Janeiro weten als geen ander van het leven te genieten. Voor muziek, dans, sport en het strand wordt alles aan de kant gezet. Zien en gezien worden is het motto.

En er is veel te zien! De beroemde stranden Ipanema, Leblon en Copacabana, de Corcovado en de Suikerbroodberg, de verschillende kleurrijke wijken, de heerlijke visrestaurants, het uitzicht vanaf het strand naar de Dois Irmaos Mountains… U komt ogen en oren te kort voor alle indrukken in deze wereldstad.

Rondreizen door Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Rio de Janeiro 

Santa Teresa Hotel Rio

Een tropisch paradijs met stijl en karakter in bohemien Santa Teresa

Boutique hotel La Suite

Charmant guesthouse in Rio de Janeiro

Fasano Hotel Rio

Een top hotel aan Ipanema, ontworpen door Philippe Starck

INSPIRATIE VOOR Rio de Janeiro

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top