Luxe reizen

Unieke, luxe beleving en exclusiviteit

Luxe reizen

Unieke, luxe beleving en exclusiviteit

Luxe reizen

Unieke, luxe beleving en exclusiviteit

Het woord ‘luxe’ draait niet altijd om gouden kranen en zilveren bestek. Het gaat om de luxe beleving. Dineer onder een fonkelende sterrenhemel, vlieg met een privéjet of slaap met de geluiden van wilde Afrikaanse dieren op de achtergrond, de mogelijkheden zijn oneindig. Wat wij bieden is een persoonlijke service en lodges op een exclusieve plek waar vaak weinigen u zijn voorgegaan. Geniet van unieke (privé) avonturen op cultureel, culinair of natuur gebied. Ervaar het gevoel dat alles u uit handen genomen wordt, u heerlijk achterover kunt leunen en volledig ontzorgd kunt genieten van een bijzondere reis.

Safari's vanuit exclusieve lodges in Afrika

Afrika zonder massatoerisme. Dat is waar onze luxe safaris voor staan! Game drives in open landrovers en wandelsafari's zijn de manier om op zoek te gaan naar de ‘Big five’ en deze van dichtbij te aanschouwen. U verblijft in de meest exclusieve lodges en tented camps, die speciaal voor u geselecteerd zijn op sfeer, luxe en unieke ligging. Een exclusieve safari kan ook per vliegtuig (fly-in) naar bijzondere parken als de fameuze Masai Mara in Kenia, maar ook in landen als Tanzania, Zuid-Afrika, Botswana en Namibië.

Luxe reizen in Europa, Azië en Amerika

Verblijf in sprookjesachtige kastelen of beleef onvergetelijke nachten onder de sterrenhemel. Reis per stoomtrein langs ruige bergen en glinsterende meren, trotseer de golven in een avontuurlijke zodiac, geniet van gastronomische gerechten.  Verblijf in de allermooiste en luxueuze lodges diep weggestopt in de ongerepte natuur, weg van de bewoonde wereld. Where the world can’t find you...

Onze Luxe reizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Luxe reizen door Untamed

Alle Luxe reizen