(Expeditie-)cruises

Expeditiecruises naar niet-alledaagse bestemmingen als Antarctica, Spitsbergen en Galapagos

(Expeditie-)cruises

Expeditiecruises naar niet-alledaagse bestemmingen als Antarctica, Spitsbergen en Galapagos

(Expeditie-)cruises

‘Where the world can’t find you’

Ontspannen rondreizen in nog onaangetaste verre gebieden, voorzien van alle moderne gemakken waarbij culinair genot onderdeel uitmaakt van de hoogtepunten van de reis… Kleinschalige expeditiecruises zijn juist nu een goed idee! Met Untamed Travelling reist u met de meest comfortabele expeditieschepen door afgelegen bestemmingen. Where the world can’t find you…

Expeditiecruises naar Antarctica en Arctica

Een expeditiecruise naar de meest afgelegen gebieden ter aarde, de Noordpool of de Zuidpool is één van de meest bijzondere reis- en natuurervaringen die u kunt meemaken. Varend tussen ruige ijslandschappen, verborgen baaien in een desolate ligging voelt u zich een echte poolreiziger. Ervaar het rijke zeeleven van de ijsberen op Spitsbergen, Groenland, de Canadese Arctic of Alaska tot de tienduizenden koningspinguïns op Zuid-Georgia. Tijdens uw expeditiecruise gaat u op zoek naar walvissen, dolfijnen en vele vogelsoorten als albatrossen, pijlstaartvogels en ivoormeeuwen tussen de indrukwekkende ijsmassa's. Met zogenaamde zodiacs vaart u tussen de ijsschotsen richting een landingsplaats waar u de dieren van heel dichtbij kunt observeren. Rederijen als Antartica 21, Albatros Expeditions, Heritage Expedtions, Hurtigruten, en OceanWide zijn hierin gespecialiseerd.

Luxe cruises naar unieke bestemmingen

Hoewel alle expeditiecruises luxe genoemd kunnen worden, zijn er enkele rederijen die extra luxe aanbieden, zoals Explora Journeys en Silversea. Meer exclusiviteit wordt geboden en de nadruk ligt nog meer op toprestaurants met een uitstekende selectie van wijnen. Voor liefhebbers van zeilen en avontuur is een luxe zeilcruise met Star Clippers een onvergetelijke ervaring; de rederij vaart met met drie echte klipperschepen.

Riviercruises door de binnenlanden

Of u nu kiest voor een tocht over de Nijl in Egypte, de Amazone rivier dwars door het ongerepte oerwoud van Brazilië of door de wildernis van Assam, de ‘Ruta Chonos’ aflegt in Zuid-Chili, van Singapore naar Mandalay reist over de Irrawaddy, over de Senegalrivier vaart met stops voor een regatta of jazzfestival; de mogelijkheden om varend de meest weergaloze landschappen aan u voorbij te zien trekken zijn eindeloos.

Onze (Expeditie-)cruises

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen (Expeditie-)cruises door Untamed

Alle (Expeditie-)cruises