Expeditiecruises

Untamed Travelling biedt cruises naar niet alledaagse bestemmingen, als Antarctica, Galapagos en de Amazone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Expeditiecruises

‘Where the world can’t find you’

Ontspannen rondreizen in nog onaangetaste verre gebieden, voorzien van alle moderne gemakken waarbij culinair genot onderdeel uitmaakt van de hoogtepunten van de reis… Kleinschalige expeditiecruises zijn juist nu een goed idee!

Met Untamed Travelling reist u met de meest comfortabele expeditieschepen door afgelegen bestemmingen. Of u nu kiest voor een tocht over de Amazone rivier dwars door het ongerepte oerwoud van Brazilië of door de wildernis van Assam, de ‘Ruta Chonos’ aflegt in Zuid-Chili, van Singapore naar Mandalay reist over de Irrawaddy, de oversteek maakt van Ushuaia naar de ruige kusten en gletsjers van Antarctica, over de Senegalrivier vaart met stops voor een regatta of jazzfestival of per expeditiecruise op zoek gaat naar ijsberen, narwallen, witte dolfijnen en zeldzame Groenlandse walvissen in het onbewoonde, ruige landschap van het uiterste noorden van Canada; de mogelijkheden om varend de meest weergaloze landschappen aan u voorbij te zien trekken zijn eindeloos. Where the world can’t find you…

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Expeditiecruises DOOR UNTAMED

Expeditiecruise Fjorden & Gletsjers van Spitsbergen

Langs pakijs en ijsbergen op zoek naar zeehonden, walvissen en ijsberen

Peru Amazone Cruise & Inca cultuur

Exclusieve cruise per stijlvolle rivierboot over de Amazone in Noord-Peru

Air Cruise Classic Antarctica

Een compacte en comfortabele expeditiecruise Antarctica. U vliegt zowel heen als terug naar King George en stapt hier aan boord van het expeditieschip.

Expeditiecruises OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top