Expeditiecruises

Untamed Travelling biedt cruises naar niet alledaagse bestemmingen, als Antarctica, Galapagos en de Amazone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Expeditiecruises

Untamed Travelling biedt cruises naar niet alledaagse bestemmingen, als Antarctica, Galapagos en de Amazone. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Expeditiecruises

‘Where the world can’t find you’

Ontspannen rondreizen in nog onaangetaste verre gebieden, voorzien van alle moderne gemakken waarbij culinair genot onderdeel uitmaakt van de hoogtepunten van de reis… Kleinschalige expeditiecruises zijn juist nu een goed idee! Met Untamed Travelling reist u met de meest comfortabele expeditieschepen door afgelegen bestemmingen.

Expeditiecruises naar Antarctica en Arctica

Een expeditiecruise naar de meest afgelegen gebieden ter aarde, de Noordpool of de Zuidpool is één van de meest bijzondere reis- en natuurervaringen die u kunt meemaken. Varend tussen ruige ijslandschappen, verborgen baaien in een desolate ligging voelt u zich een echte poolreiziger. Ervaar het rijke zeeleven van de ijsberen op Spitsbergen, Groenland of Alaska tot de tienduizenden koningspinguïns op Zuid-Georgia. Tijdens uw expeditiecruise gaat u op zoek naar walvissen, dolfijnen en vele vogelsoorten als albatrossen, pijlstaartvogels en ivoormeeuwen tussen de indrukwekkende ijsmassa's. Met zogenaamde zodiacs vaart u tussen de ijsschotsen richting een landingsplaats waar u de dieren van heel dichtbij kunt observeren.

Riviercruises door de binnenlanden

Of u nu kiest voor een tocht over de Amazone rivier dwars door het ongerepte oerwoud van Brazilië of door de wildernis van Assam, de ‘Ruta Chonos’ aflegt in Zuid-Chili, van Singapore naar Mandalay reist over de Irrawaddy, over de Senegalrivier vaart met stops voor een regatta of jazzfestival; de mogelijkheden om varend de meest weergaloze landschappen aan u voorbij te zien trekken zijn eindeloos. Where the world can’t find you…

Onze Expeditiecruises

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Expeditiecruises door Untamed

Expeditiecruises over de hele wereld