Galapagos per cruise

Beleef de Galapagos eilanden aan boord van een cruise, waarbij u verschillende eilanden bezoekt

Galapagos per cruise

Galapagos cruise

Naast onze Galapagos landarrangementen in lodges, hotel of Safari Camp bieden wij uiteraard ook Galapagoscruises aan. Alle schepen varen  een tweewekelijkse route, die u kunt boeken van 4-daagse tot 8-daagse cruise. Het is ook mogelijk verschillende programma’s te combineren tot een langere cruise. Onze tip: combineer een cruise met één van onze landarrangementen op de eilanden voor een volledige beleving van dit unieke gebied. Bezoek de eilanden Isabela, Santa Cruz, Fernandina, San Salvador/Santiago, San Cristóbal, Floreana/Santa Maria en Española per boot.

Aanbod cruises Galapagos

Welke cruise kies ik? Op de korte cruises is het aantal bezoekerssites en eilanden natuurlijk beperkt, maar krijgt u toch een uitstekend idee van de fauna, flora en geografie van de eilanden. Wat we aanraden is een cruise van 7 of 8 dagen, het geeft u de tijd de mooiste sites op de eilanden te bezoeken en echt te genieten van dit natuurwonder. De keuze van het schip is ook belangrijk: grotere cruiseschepen hebben meer faciliteiten, varen sneller en geven veel stabiliteit. Kleinere motorjachten zijn wendbaarder en de sfeer is persoonlijker. Verder kunt ook kiezen voor een catamaran of voor de romantici onder ons een zeilschip. Wat belangrijk is: wanneer u aan land bent, zijn de te bezoeken plekken identiek.

Rondreizen door Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Galapagos per cruise

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top