Galapagos Cruise

Bijzondere cruises langs de Galapagos eilanden

Galapagos Cruise

Galapagos vanaf een luxe cruiseschip

Naast onze Galapagos landarrangementen in lodges, hotel of Safari Camp bieden wij uiteraard ook Galapagos cruises aan. Alle schepen varen een tweewekelijkse route, die u kunt boeken van 4-daagse tot 8-daagse cruise. Het is ook mogelijk verschillende programma’s te combineren tot een langere cruise.

Cruise Galapagos

Welke cruise kies ik? Op de korte cruises is het aantal bezoekerssites en eilanden natuurlijk beperkt, maar krijgt u toch een uitstekend idee van de fauna, flora en geografie van de eilanden. Wat we aanraden is een cruise van 7 of 8 dagen, dat geeft u de tijd de mooiste sites op de eilanden te bezoeken en echt te genieten van dit natuurwonder. De keuze van het schip is ook belangrijk: grotere cruiseschepen hebben meer faciliteiten, varen sneller en geven veel stabiliteit. Kleinere motorjachten zijn wendbaarder en de sfeer is persoonlijker. Verder kunt u ook kiezen voor een catamaran of voor de romantici onder ons een zeilschip. Wat belangrijk is: wanneer u aan land bent, zijn de te bezoeken plekken identiek.

Tips & Tops Galapagos Cruise:

  • Reisperiode: hele jaar door vertrekken
  • Volledig verzorgde cruise met gevarieerde excursies en lezingen aan boord
  • Onze tip: combineer een cruise met één van onze landarrangementen op de eilanden voor een volledige beleving van dit unieke gebied.

Onderstaand volgt een voorbeeldroute voor een 8-daagse cruise (8 dagen/7 nachten) met een expeditie jacht (La Pinta) met een capaciteit van 48 gasten.

UW REIS OP MAAT

Dagoverzicht

1 Vlucht naar Baltra – North Seymour eiland
2 Isabela en Fernandina Eilanden
3 Isabela eiland
4 Rábida en Santa Cruz eiland
5 Santa Cruz
6 Floreana eiland
7 Santa Fe en South Plaza eiland
8 San Cristóbal - retourvlucht

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Galapagos per cruise

Beleef de Galapagos eilanden aan boord van een cruise, waarbij u verschillende eilanden bezoekt

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top