Cruise Galapagos eilanden

Cruise met Silversea naar de bijzondere Galapagos eilanden
Silversea
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cruise Galapagos eilanden

Cruise met Silversea naar de bijzondere Galapagos archipel

Gedurende deze uitzonderlijke cruise vaart u door adembenemende landschappen en bijzondere plekken rijk aan marien leven. Beleef de Galapagos archipel als nooit tevoren! Ervaar de macht van de natuur wanneer u wandelt over roodbruine vulkanische rotsblokken, langs zwarte lavavelden bezaaid met hoge vijgcactussen en schilderachtige zandstranden waar zeeleeuwen en -leguanen opwarmen in de zon. Boven u vliegen bijzondere vogels als de roodvoetige Boobie en galapagosstormvogel, terwijl de spectaculaire onderwaterwereld u rifhaaien, schildpadden, zee-egels en rode zeesterren biedt. Een reis naar deze afgelegen eilanden is een droom voor natuurliefhebbers die uitkomt. Geniet tegelijkertijd van ongeëvenaard comfort aan boord. When perfection isn't enough...

Tips & Tops Galapagos eilanden

  • Silver Origin is het meest milieubewuste schip dat Silversea ooit gebouwd heeft en is geschikt voor 100 passagiers.
  • Silver Origin is een nieuw schip en maakt haar eerste tocht in de zomer van 2020.
  • Snorkelen in kristalhelder water, kajakken door weelderige mangroven en zwemmen met schildpadden, leguanen, zeeleeuwen en manta’s zijn slechts een greep uit de sportieve mogelijkheden.
  • Oberserveer Galapagos-zeeleeuwen en leguanen die uitrusten op de schilderachtige zandstranden van het eiland Genovesa.
  • Daphne Major is een vulkaankegel die alleen toegankelijk is voor wetenschappers. Met Silver Origin vaart u zó dichtbij dit eiland dat u de mogelijk heeft om de unieke vogelsoorten als nazcagenten, blauwvoetgenten en roodsnavelkeerkringvogels alsnog te spotten.
  • Española island, het oudste eiland van de Galapagos-archipel, is dé plek waar de grootste zeevogel Galapagosalbatros jaarlijks terugkeert in de paringstijd van april tot december.
  • De lavavelden in de baai van Sullivan op het vulkanische eiland Santiago doen denken aan de kraterlandschappen op de maan.

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Baltra island - Daphne Major island
2
Genovesa island: Darwin Bay & El Barranco
3
North Seymour island & Santiago Island
4
Rabida Island & Santa Cruz
5
San Cristobal Island: Punta pitt
6
Champion Island & Espanola island
7
Puerto Ayora & South Plaza

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top