Expeditiecruises met Antarctica 21

Vliegen naar Antarctica

Sandra-Walser_MG_2497.jpg

Expeditiecruises met Antarctica 21

Vliegen naar Antarctica

Sandra-Walser_MG_2497.jpg

Expeditiecruises met Antarctica 21

AVONTUURLIJKE EN COMFORTABELE EXPEDITIECRUISE

Antarctica21, opgericht in Punta Arenas (Chili) is een pionier in Fly & Cruise-expedities naar Antarctica en organiseert daarnaast ook zeereizen naar de Falklandeilanden (Islas Malvinas) en Zuid-Georgië. Alle reizen zijn boetiekavonturen in de wildernis die u naar Antarctica en verder brengt. Geniet van kleine scheepservaringen die u tijd geven om onze afgelegen bestemmingen te verkennen.

Dankzij het team en hun service biedt Antarctica21 de meest uitgebreide reeks Antarctische aircruises ter wereld. Het team kent de unieke geografie, natuurlijke historie, dieren in het wild en ecologie van de regio. Bovenal delen zij graag hun expertise met de reizigers. Het streven is om alle expedities zo ecologisch verantwoord te maken, te innoveren en te ontwikkelen.

Vliegen naar Antarctica

Door over de Drake Passage te vliegen, bereikt u Antarctica snel, haalt u het meeste uit uw kostbare vakantietijd en slaat u de vaak onrustige tweedaagse overtocht over. De expeditiecruises en Air-Cruises vertrekken vanuit Punta Arenas, de traditionele toegangspoort voor de eerste Antarctische ontdekkingsreizigers. Het blijft een ideale uitvalsbasis omdat we inspelen op de veranderende omstandigheden in onze regio en onze reizen voortdurend verfijnen en verbeteren.

Vloot

Afhankelijk van u reisdata gaat u voor uw expeditie aan boord van de Magallan Explorer of de Ocean Nova; beide schepen bieden plaats aan ca. 70 passagiers in diverse hut categorieën. De Ocean Nova vaart wel door de Drake Passage.

 

Onze Expeditiecruises met Antarctica 21

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Expeditiecruises met Antarctica 21 door Untamed

Alle Expeditiecruises met Antarctica 21