Treinreizen

Stap in, neem plaats en leun achterover terwijl de meest schitterende landschappen aan u voorbijglijden.

Treinreizen

Rondtrekken over het spoor

Stap in, neem plaats en leun achterover terwijl de meest schitterende landschappen aan u voorbijglijden. Reis voorzien van alle gemakken in sneltreinvaart door onaangetaste gebieden, laat u gastronomisch in de watten leggen en ontspan.

Kiest u voor het traject van Parijs naar Venetië door een adembenemend decor van Alpen en Dolomieten of reist u liever met de legendarische Rovos rail van de Victoria Watervallen door de uitgestrekte steppes naar Kaapstad? Droomt u ervan het Australische continent verticaal per iconische Ghan of horizontaal met de Indian Pacific te doorkruisen? Misschien staan de natuurlijke wonderen en koninkrijken tijdens het tracé langs het mooiste van Peru op uw bucketlist of wilt u Japan's ver uiteengelegen bezienswaardigheden per shinkansen aan elkaar rijgen. Waar u ook naartoe wilt, de mogelijkheden om de wereld over het spoor te verkennen zijn eindeloos. Reis in luxe op de meest klassieke manier, Where the world can’t find you…

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Treinreizen DOOR UNTAMED

Treinreis Schotse Hooglanden

Exclusieve treinreis door Schotse hooglanden met The Royal Scotsman

Luxe treinreis Peru

Unieke treinreis langs het beste van Peru

Treinreis Amsterdam-Venetië

Glamoureuze treinreis met de grandeur van vervlogen tijden

Treinreizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Rovos Rail & Blue Train

Reis naar Zuid-Afrika en maak een reis met de meest luxueuze treinen ter wereld. In Zuid-Afrika liggen twee wereldberoemde treintrajecten, de Rovos Rail en de Blue Train...

Treinreizen per Ghan en Indian Pacific

Achterover geleund door spectaculaire landschappen

Riobamba en de Duivelsneus

Bezoek vanuit Riobamba de markt van Guamote, het Chimborazo park of maak de beroemde treinreis langs de Duivelsneus

Copper Canyon

Maak een spectaculaire treinreis door de Copper Canyon, een van de mooiste treinreizen ter wereld

Treinreizen Japan

Reizen over het spoor was nog nooit zo comfortabel en efficiënt. De trein brengt u in korte tijd naar uw volgende bestemming. De reis zelf is al een boeiende belevenis.

Treinreis Rovos Rail

Per legendarische trein van de wereldberoemde Victoria watervallen naar het mondaine Kaapstad aan de voet van de Tafelberg

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top