Treinreizen per Ghan en Indian Pacific

Achterover geleund door spectaculaire landschappen

Treinreizen per Ghan en Indian Pacific

Verticaal of horizontaal

Stap in, neem plaats en leun achterover terwijl de meest schitterende landschappen aan u voorbijglijden. Op zeer comfortabele wijze doorkruist u per trein enkele van de meest afgelegen en boeiende delen van Australië. Geniet vier dagen en drie nachten van de omgeving, gastronomische maaltijden en de sfeer aan boord. Tijdens stops maakt u onvergetelijke excursies, Where the world can’t find you…

The Ghan - Verticaal

De legendarische Ghan neemt u vanuit Top End's Darwin mee naar Adelaide, de oorspronkelijke transportroute van kamelenkaravanen door rode woestijnlandschappen, langs verspreid liggende nederzettingen, zoutmeren en oeroude rotsformaties. Wanneer de trein stopt begint het avontuur; in Katherine ontvouwen Nitmiluk Gorge's natuurlijke wonderen zich en maakt u kennis met de inheemse cultuur, in het Rode Hart verkent u 'Outback' Alice Springs en barbecued u bij het Telegraph Station en in mijnstadje Coober Pedy luncht u zoals het leeuwendeel van de bewoners leeft; ondergronds. Denderend door de majestueuze Flinders Ranges bereid u zich voor op uw aankomst in hoofdstad Adelaide, ooit bekend als de stad van kerken.

Indian Pacific - Horizontaal

Met zijn stoere arendsembleem dat de reikwijdte, de omvang en de betekenis van elke epische reis symboliseert, verbindt de Indian Pacific - vernoemd naar de oceanen waartussen het spoor leidt - Perth, Adelaide en Sydney. De route volgt de voetsporen van mytische avonturiers en goudzoekers en snijdt door bergketens, woestijnen en goudvelden, valleien en savannes. Van Oost naar West houdt de trein halt voor de mijngeschiedenis en artistieke cultuur van 'zilverstad' Broken Hill en in Adelaide voor een stadstour, een bezoek aan de wereldberoemde wijnregio's of een culinaire trip naar Adelaide Hills. De laatste stop is voor een diner onder de schitterende woestijnsterren in Rawlinna, voor de trein stilhoudt in Perth, de meest geïsoleerde stad ter wereld die is gelardeerd met bars, restaurants en kunst.

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top