Copper Canyon

Maak een spectaculaire treinreis door de Copper Canyon, een van de mooiste treinreizen ter wereld

Copper Canyon

Een van mooiste treinreizen ter wereld

De Copper Canyon in Mexico is een spectaculaire canyon, bijna vier keer de grootte van de Grand Canyon in de US, maar minder bekend. U kunt dit natuurwonder beleven door er met de trein doorheen te reizen van Chihuahua naar de Pacifische kust. Deze rit met tal van bruggen en tunnels wordt beschouwd als één van de mooiste treinreizen ter wereld. Copper Canyon is ook het land van de Taramuhara Indianen, lange afstand lopers bij uitstek en dat op blote voeten.

Rondreizen door Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Copper Canyon

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top