Rondreis Copper Canyon en Baja California

Rondreis Noord Mexico met strandverblijf

Rondreis Copper Canyon en Baja California

Rondreis Noord Mexico met strandverblijf

Rondreis Copper Canyon en Baja California

Spectaculaire Canyon en Baja California

Deze reis combineert de spectaculaire, wereldbekende Copper Canyon spoorlijn door het verlaten ruige binnenland van Noord-Mexico met het zonnige strandleven van los Cabos in Baja California. Ontmoet in de kloven van het Tarahumara gebergte indianen die gemakkelijk een marathon op blote voeten lopen. Geniet van een ritje in de langste kabelbaan ter wereld en ontdek uitzonderlijke wijnhuizen en restaurants van wereldklasse in de bloeiende wijnstreek Valle de Guadalupe. In Baja California kunt u in het seizoen ook getuige zijn van de migratie van de grijze walvis en natuurlijk heerlijk relaxen op de stranden van Los Cabos.

Tips & Tops Rondreis Copper Canyon en Baja California:

  • De 'Chepe' trein rijdt van los Mochis (Pacifische kust) tot aan Chihuahua, in deze reis reist u alleen met de trein op de meest spectaculaire trajecten.
  • De langste kabelbaan ter wereld is 5,5 kilometer.
  • Twee dagen lang wijn proeven in een fantastische wijnregio in het noorden van Baja California, vlakbij Ensenada en Tijuana.
  • Los Cabos is het meest zuidelijke puntje van het grote Baja California schiereiland en heeft prachtige stranden en fantastische voorzieningen. Het is heerlijk om hier te relaxen. Liever actief? Er zijn veel kajak-, snorkel-, mountainbike- en wandelmogelijkheden of wat dacht u van zwemmen met dolfijnen of een kameelsafari?
  • Deze reis kunt u het hele jaar door maken; echter walvisspotting is alleen mogelijk in de maanden februari en maart.
  • Kijkt u ook even naar de aanbevolen accommodaties: Hotel El Mirador - Posada Barrancas, Posada de las Flores – La Paz, Hotel Endemico (Habita), Bruma - Baja California, Esperanza resort - Los Cabos, Capella Pedregal Residences – Cabo San Lucas, Rosewood Hotel & Resort - Los Cabos
  • Deze reis kan in verschillende accommodatie categorieën gereserveerd worden.

Uw reis op maat

Dagelijks overzicht

1 Vlucht naar Los Mochis
2 Copper Canyon trein (el Chepe)- Posada Barrancas
3 Posada Barrancas – excursies in de canyon, langste kabelbaan ter wereld
4 Naar Creel – via Piedra Volada (uitzichtspunt), Tarahumara Indianen, Ararreko meer en de Vallei van de paddestoelen
5 El Chepe trein naar El Fuerte
Toon meer

Hoogtepunten voor deze reis

Mexico Baja California

Baja California

Baja California is een unieke plek om grote zeezoogdieren te bewonderen. Volg de migratie van de grijze walvis en geniet…

Inspiratie reizen voor Mexico