Belmond Andean Explorer

Ontdek per luxe Belmond trein de adembenemende landelijke berglandschappen op de mooiste spoorroute ter wereld.

Belmond Andean Explorer

Reis over de hoogste treinroutes ter wereld

Stap aan boord van deze luxe Peru-trein en verken het adembenemende land in ongeëvenaarde stijl. Ervaar levendige steden en betoverende natuurwonderen. De Belmond Andean Explorer, Zuid-Amerika's eerste luxe sleeper service, biedt een keuze uit reizen van één of twee nachten. Vanuit Cuzco, de oude hoofdstad van het Inca-rijk, doorkruist u de hoogste vlaktes van de Andes voordat u aankomt bij de reflecterende schoonheid van het Titicacameer. Maak van de gelegenheid gebruik om de uitgestrekte Colca Canyon te verkennen en ga dan verder richting het historische stadscentrum van Arequipa, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

De Andean Explorer doet denken aan de grote Pullman-treinen uit de jaren ’20 van de vorige eeuw en is gedecoreerd met lichte aarden tinten, afgewisseld met felgekleurde accenten, compleet met gestructureerd leer en alpacawol.  De Andean Explorer is de meest luxueuze en zeker unieke manier om te reizen tussen de steden Cuzco en Arequipa.

Tips & Tops Belmond Andean Explorer

  • 35 cabins met een eigen complete badkamer met toilet en douche. U heeft de keuze uit een cabin met stapelbed tot deluxe tweepersoons bedden.
  • Twee- en driedaagse arrangementen mogelijk waarbij u onderweg kennismaakt met de kleurrijke Inca cultuur van de lokale bevolking
  • Word wakker met magnifieke uitzichten door de riante ramen van uw coupe
  • Ontspan in de pluche stoelen rondom de pianobar
  • Geniet van majestueuze uitzichten vanaf het rijtuig met observatiedek
  • Kom tot rust en verwen u zelf in de Picaflor wagon met spa faciliteiten
  • Peruaanse gastronomische maaltijden door de chef-koks van het Belmond Hotel Monasterio in Cuzco
  • Combineer deze reis met overnachtingen in de uitmuntende Belmond Hotels: Miraflores Park Lima, Rio Sagrado Sacred Valley, Machu Picchu Sanctuary Lodge, Palacio Nazarenas Cuzco, Monasterio Cuzco
  • Beleef ook de Belmond Hiram Bingham trein die u naar magisch Machu Picchu brengt!

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Belmond Andean Explorer

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top