Rio Sagrado Hotel

Aantrekkelijk boutique hotel in de Heilige Vallei.

Rio Sagrado Hotel

Boutique hotel in de Sacred Valley

De rustige ligging aan de Urubamba rivier geeft het Rio Sagrado Hotel een vredige uitstraling. Het is goed toeven in de tuin met prachtige uitzichten en voldoende schaduw. Alle 21 villa's hebben een balkon of een privé tuintje. De suites zijn ingericht met lokaal handwerk en kleurrijk Peruviaans textiel. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en de ruime badkamers hebben regendouches. Een heerlijke plek om langer dan een dag te verblijven!

Avontuur in de Heilige Vallei

Vanuit het hotel worden diverse activiteiten aangeboden. Van spirituele ceremonies tot aan paardrijden, mountainbiken en raften. Na een dag van inspanning is het heerlijk ontspannen in de Mayu Wilka Spa.

Tips & Tops Rio Sagrado Hotel:

  • Er zijn ook grotere villa's voor families met drie en suite kamers
  • Excellente massage, sauna & jacuzzi faciliteiten
  • Sportieve activiteiten zoals paardrijden en mountainbiken mogelijk vanuit het hotel
  • Een Belmond top hotel!
  • Combineer Rio Sagrado met andere Belmond Hotels zoals Sanctuary Lodge Machu Picchu, Palacio Nazarenas Cuzco, Hotel Monasterio Cuzco, Hotel Miraflores Park Lima, Las Casitas Colca Canyon

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Rio Sagrado Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top