Machu Picchu Sanctuary Lodge

Kleinschalig, exclusief hotel op loopafstand van de Machu Picchu

Machu Picchu Sanctuary Lodge

Luxe hotel bij Machu Picchu

Dit Belmond hotel ligt het dichtst bij de ruïnes en geeft u de mogelijkheid om Machu Picchu te bezoeken tijdens de rustige uren. Het is een modern, prachtig ontworpen hotel met aandacht voor detail, ecologisch bewustzijn en comfort. Door de minimalistische inrichting en de natuurlijke kleuren komt de unieke natuurlijke ligging perfect tot zijn recht.

Tips & Tops Machu Picchu Sanctuary Lodge:

  • 2 restaurants met excellente Peruviaanse keuken met producten van eigen land
  • Schitterend terras
  • Excursies naar minder bezochte Inca-sites
  • Huwelijksmogelijkheden (ceremonies met sjamaan!)
  • 29 kamers en 2 suites
  • Combineer luxe met luxe en neem de Hiram Bingham trein naar de Machu Picchu
  • Kies ook voor andere Belmond Hotels zoals Rio Sagrado Sacred Valley, Palacio Nazarenas Cuzco, Hotel Monasterio Cuzco, Hotel Miraflores Park Lima, Las Casitas Colca Canyon 

 

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top