Palacio Nazarenas Cuzco

Luxury hotel in voormalig klooster
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Palacio Nazarenas Cuzco

Luxury hotel in voormalig klooster

Het koloniale Palacio Nazarenas ligt midden in het centrum van Cuzco, nabij het Plaza de Armas, maar ook dichtbij de funky San Blas wijk. Achter de enorme houten deuren vindt u een zeer comfortabel en huiselijk decor. De 55 suites hebben smeedijzeren ledikanten en glimmende houten vloeren en zijn voorzien van technische gemakken zoals satelliet TV, stereo, Ipad, WiFi, espresso machine en vloerverwarming in de badkamer. Rond het hotel liggen zeven verschillende kloostertuinen en patio’s met onder andere een verwarmd buitenzwembad, een loungeruimte in de voormalige kapel  en een winkel.

Tips & Tops Palacio Nazarenas:

  • Belmond Hotel
  • Desgewenst zuurstof beschikbaar in de kamers
  • De patio’s en fonteinen zijn geïnspireerd op de authentieke stijl van de Inca’s
  • De spa heeft traditionele Indiaanse behandelingen.
  • Eigentijdse keuken van de Andes
  • Gunstige ligging
  • Combineer Palacio Nazarenas met andere Belmond Hotels zoals Sanctuary Lodge Machu Picchu, Hotel Miraflores Park Lima, Las Casitas Colca Canyon, Rio Sagrado Sacred Valley

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top