Las Casitas del Colca

Een luxe verrassing in een afgelegen gebied

Las Casitas del Colca

Hotel met uitzicht op de Colca Canyon

Bij Las Casitas del Colca relaxt u op uw privé-terras van uw cabaña met uitzicht over de mooiste vallei van Peru, de Colca Canyon. Deze exclusieve lodge aan de rivier kenmerkt zich door een zeer hoge persoonlijke service. Vanuit de “huisjes” kunt u de kloof op vele manieren ontdekken; te voet, per fiets of per paard. De  appartementen zijn omringd door prachtige bloemrijke tuinen en zijn gebouwd en ingericht met lokaal natuursteen, hout en leer. Het hotel organiseert zijn eigen excursies in de Colca Canyon maar ook uitstapjes naar lokale dorpjes, kook-workshops en het berijden van de speciale Paso paarden.

Tips & Tops Las Casitas del Colca:

  • De Canyon kloof staat bekend om het spotten van de condor. Verder is het een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen of paard te rijden door het prachtige landschap en de authentieke dorpjes
  • Elke “Casita” heeft een privé-terras met zonnebed en verwarmde plunge pool
  • De Casitas hebben zeer grote bedden, heerlijke vloerverwarming  en een buitendouche in de tuin.
  • De property heeft spa faciliteiten en een bar
  • Uitstekende cuisine
  • Er zijn 20 “casitas” in 4 typen van “superior” tot “presidencial”. Er zijn ook individuele huisjes verbonden met één terras, ideaal voor gezinnen.
  • Combineer Las Casitas met andere Belmond Hotels zoals Sanctuary Lodge Machu PicchuPalacio Nazarenas Cuzco, Hotel Monasterio Cuzco, Hotel Miraflores Park Lima, Rio Sagrado Sacred Valley 

 

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top