Treinreizen Japan

Reizen over het spoor was nog nooit zo comfortabel en efficiënt. De trein brengt u in korte tijd naar uw volgende bestemming. De reis zelf is al een boeiende belevenis.

Treinreizen Japan

Reizen over het spoor was nog nooit zo comfortabel en efficiënt. De trein brengt u in korte tijd naar uw volgende bestemming. De reis zelf is al een boeiende belevenis.

Treinreizen Japan

Shinkansen: comfort en punctualiteit

Al meer dan vijftig jaar rijdt de Shinkansen hogesnelheidstrein in Japan, en in deze jaren heeft deze vervoerder een excellente reputatie opgebouwd. Het materieel wordt voortdurend gemoderniseerd en het netwerk wordt nog steeds uitgebreid. Anno 2016 kunt u zeer comfortabel reizen van Tokyo naar Kanazawa en Niigata, naar Kagoshima-Chuo in het zuiden, tot Shin-Aomori in het noorden. De grote afstanden worden afgelegd met snelheden tot 285 km per uur, zodat u - bijvoorbeeld - in minder dan drie uur van Tokyo naar Kyoto kunt reizen. Opmerkelijk is de punctualiteit van de Shinkansen: vertragingen zijn zó uitzonderlijk, dat de totale vertraging per lijn wordt uitgedrukt in seconden per jaar! Honderdduizenden Japanners reizen dagelijks met de Shinkansen, en ook u kunt tijdens uw reis door Japan kennismaken met deze manier van reizen. Het is een absoluut Japanse ervaring!

Limited Express Wide View Hida: scenic train

De Limited Express Wide View Hida is een unieke trein in Japan. De trein brengt je naar authentieke plaatsen tussen de besneeuwde toppen van de Japanse Alpen. De reis begint in Nagoya, gelegen tussen Kyoto en Toyko en eindigt in historisch Takayama. Hier lijkt de tijd stil te hebben gestaan. U komt langs prachtige natuur met bergdorpjes, traditionele boerderijen, oude theehuizen en samurai woningen. Misschien ziet u ook wel makaken genieten van de warmwaterbronnen (onsen). Takayama is de perfecte uitvalsbasis voor het maken van wandelingen door besneeuwde bergketens. Ook loopt er dwars door een stad een rivier met kersenbloesem langs de oever. Tijdens de reis kunt u genieten van spectaculaire panorama’s. In de coupé zijn grote ramen aanwezig waardoor u prachtige vergezichten krijgt tijdens uw treinreis. Bovendien valt deze treinreis volledig onder de Japan Railpass.

Rondreizen Japan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Treinreizen Japan