Treinreizen in Sri Lanka

Langzaam tuft de locomotief door het landschap. Watervallen, theevelden, heuvels en rotsen. U bekijkt ze niet van een afstandje, maar zit er midden in. Door de grote open ramen komt Sri Lanka binnenwaaien

Treinreizen in Sri Lanka

Treinreizen door de theevelden 

Geen haast, geen tijd. Langzaam, heel langzaam kruipt de trein langs de bergen. De tijd verwaait door het briesje dat via de grote open ramen de wagon binnen wappert. Het raam functioneert als een groot scherm, waarop de film met de titel 'Sri Lanka' wordt afgespeeld. Theevelden strekken zich uit tot aan de horizon. Vrouwen in kleurrijke sari's plukken hun manden vol en kijken van de passerende trein nauwelijks op. Hier en daar klatert een waterval langs de rotsen naar beneden. Wat u hier ziet, is geen projectie maar is echt.

In tegenstelling tot op de wegen, heerst er op het spoor rust. Tenminste, in de eersteklas coupé. Vanuit Colombo kunnen reizigers met de trein alle kanten uit. Maar het is vooral de route vanuit Kandy naar het zuiden, tussen Nuwara Eliya en Ella, waarvan de reizigers stil worden. Af en toe gaat het beeld even op zwart. Maar de tunnels zijn kort, en aan de andere kant lijkt het landschap nóg mooier.

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Treinreizen in Sri Lanka

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top