Culinaire reizen

Reizen voor wijn en foodliefhebbers, gericht op de gastronomische verkenning van uw bestemming

Benjamin A. Ward

Culinaire reizen

Reizen voor wijn en foodliefhebbers, gericht op de gastronomische verkenning van uw bestemming

Benjamin A. Ward

Culinaire reizen

Reizen voor wijn en foodliefhebbers

Lekker eten en drinken maken een onmiskenbaar onderdeel uit van reizen, immers ieder land en elke regio heeft zijn eigen eetcultuur. Om een bestemming echt goed te leren kennen verkent u ook de lokale keuken.

Geniet bij wereldbekende restaurants als Central in Lima van een proefje van de ongelooflijk diverse keuken van Peru, bij Narisawa in foodcapital Tokyo van innovatieve Satoyama ‘cuisine’ en bij The Test Kitchen in Kaapstad, waar behalve de typisch Zuid-Afrikaanse Wagyu Biltong specialiteiten van over de hele wereld geserveerd worden.

Eten bij de mensen thuis

Eet ook bij de mensen thuis, waar traditionele gerechten op authentieke wijze worden bereid met lokale ingrediënten. Schuif aan bij een asado in Argentinië, eet poutine in Canada, laat u verrassen door Peruaanse ceviche en proef van curries in India. Probeer lokale dranken zoals Bhutaanse boterthee, heerlijke Chileense en Zuid-Afrikaanse wijnen en mate in Uruguay. Redenen genoeg voor een culinaire reis op maat!

Laat u meenemen in de duizelingwekkende wereld van smaken. Wij stellen graag een reis voor u samen, met uw culinaire wensen als uitgangspunt.

Onze Culinaire reizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Culinaire reizen door Untamed

Alle Culinaire reizen