Wandelreizen

Van dagwandelingen tot meerdaagse trektochten

Wandelreizen

ONZE WANDELREIZEN

Van lichte dagwandelingen tot meerdaagse wandeltrektochten. Wereldwijd zijn er volop mogelijkheden om te voet het land te verkennen. Wilt u de flora en fauna van zeer dichtbij leren kennen, kies dan voor een wandelsafari of trekking. Een intenser contact met de natuur is nauwelijks mogelijk en de kans op een ontmoeting met klein én groot wild is bijna gegarandeerd.

In Latijns-Amerika leiden eeuwenoude wandelpaden u naar hoogtepunten als Machu Picchu, de Colca Canyon en puur Patagonië. In Afrika wandelt u door de Drakensbergen, de Ruwenzori's en over de hellingen van Mount Kilimanjaro naar de hoogste top van Afrika.
In Azië kunt u kiezen voor een pelgrimsroute, met als grootste uitdaging de zware Nakahechi-route van de Kumano Kodo Trail. Tijdens trekkings door het desolate Himalaya gebergte zijn de uitzichten spectaculair, niets dan onaangetaste natuur zover het oog reikt slechts afgewisseld door wapperende gebedsvlaggetjes.

Wat kunt u verwachten? De meeste wandeltochten maakt u vanuit een tentenkamp of lodge en duren zo’n drie tot vier uur. Iedereen die over een normale fysieke gezondheid beschikt kan eraan deelnemen. Er is altijd begeleiding van een deskundige gids en indien nodig een gewapende ranger. In sommige gebieden zijn ook meerdaagse wandeltrektochten mogelijk (o.a. Kruger National Park in Zuid-Afrika en South Luangwa National Park in Zambia). Ook aan deze wandelsafari’s kan iedereen deelnemen die over een normale fysieke gezondheid beschikt en een dag-rugzak van 5-10 kg kan dragen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Wandelreizen DOOR UNTAMED

Inca Trail & Rainbow Mountains

Wandel de legendarische Inca Trail en bewonder Rainbow Mountains

Gorilla tracking Rwanda en Oeganda

De meest intense en spectaculaire gorilla tracking hebben wij voor u uitgezet.

Wandelreis pelgrimsroutes

Authentieke belevenis omgeven door prachtige natuur

Wandelreizen OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

Réunion is een waar wandelparadijs. Het vulkanische landschap is groen, vruchtbaar en herbergt adembenemend mooie landschappen. Over het hele eiland lopen lange afstandspaden, Grand Randonnées ....
Reis door de onherbergzame Altaj, waar steenarenden, eaglehunters en de mysterieuze sneeuwluipaard overleven in een mythisch landschap van kliffen, valleien en rotshellingen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top