Wandelreizen

Van dagwandelingen tot meerdaagse trektochten

Wandelreizen

Van dagwandelingen tot meerdaagse trektochten

Wandelreizen

ONZE WANDELREIZEN

Van lichte dagwandelingen tot meerdaagse wandeltrektochten. Wereldwijd zijn er volop mogelijkheden om te voet het land te verkennen. Wilt u de flora en fauna van zeer dichtbij leren kennen, kies dan voor een wandelsafari of trekking. Een intenser contact met de natuur is nauwelijks mogelijk en de kans op een ontmoeting met klein én groot wild is bijna gegarandeerd.

In Latijns-Amerika leiden eeuwenoude wandelpaden u naar hoogtepunten als Machu Picchu, de Colca Canyon en puur Patagonië. In Afrika wandelt u door de Drakensbergen, de Ruwenzori's en over de hellingen van Mount Kilimanjaro naar de hoogste top van Afrika.
In Azië kunt u kiezen voor een pelgrimsroute, met als grootste uitdaging de zware Nakahechi-route van de Kumano Kodo Trail. Tijdens trekkings door het desolate Himalaya gebergte zijn de uitzichten spectaculair, niets dan onaangetaste natuur zover het oog reikt slechts afgewisseld door wapperende gebedsvlaggetjes.

Wat kunt u verwachten? De meeste wandeltochten maakt u vanuit een tentenkamp of lodge en duren zo’n drie tot vier uur. Iedereen die over een normale fysieke gezondheid beschikt kan eraan deelnemen. Er is altijd begeleiding van een deskundige gids en indien nodig een gewapende ranger. In sommige gebieden zijn ook meerdaagse wandeltrektochten mogelijk (o.a. Kruger National Park in Zuid-Afrika en South Luangwa National Park in Zambia). Ook aan deze wandelsafari’s kan iedereen deelnemen die over een normale fysieke gezondheid beschikt en een dag-rugzak van 5-10 kg kan dragen.

Onze Wandelreizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Wandelreizen door Untamed

Alle Wandelreizen

Wandelvakantie Réunion

Wandelvakantie Réunion

Réunion is een waar wandelparadijs. Het vulkanische landschap is groen, vruchtbaar en herbergt adembenemend mooie landschappen. Over het hele eiland…
Expedition Altaj

Expeditie Altaj

Reis door de onherbergzame Altaj, waar steenarenden, eaglehunters en de mysterieuze sneeuwluipaard overleven in een mythisch landschap van kliffen, valleien…