Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Gorilla’s in Parc National des Volcans

Gorilla's in the mist

Een van de hoogtepunten in Rwanda is het Parc National des Volcans. U maakt fantastische wandelingen en gaat onder begeleiding van een deskundige gids op zoek naar berggorilla’s. Deze vreedzame reuzen leven nog maar op enkele plekken op aarde in het wild.

U treedt in het voetspoor van Dian Fossy (bekend van Gorilla’s in the Mist), die een jarenlange studie deed naar het gedrag van deze mensapen. De tochten die u maakt zijn soms zwaar, over glibberige paden, over de flanken van de vulkanen van de Virunga bergketen, maar zo de moeite waard! Bij helder weer kunt u de imponerende vulkanen al van verre zien. Geniet tijdens uw wandelingen van de uitbundig bloeiende en sprookjesachtige reuzenlobelia’s, hangende mossen en senecio’s.

Tips & Tops Gorilla’s in Parc National des Volcans

  • Beleef de magie van de beboste hellingen van de Virunga vulkaan
  • Breng tijd door met de berggorilla’s en aanschouw hun bijzondere leefwijze
  • Breng een bezoek aan het Kigali Genocide Memorial en voel de impact die de burgeroorlog heeft gehad op de geschiedenis van dit land

UW REIS OP MAAT

DAGOVERZICHT

1
Vanuit Kigali naar Nyungwe
2-3
Wandelingen in Parc National des Volcans
4
Via Butare naar Kigali

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Volcanoes National Park

Een van de vier nationale parken in Afrika waar de zeldzame berggorilla voorkomt. In Rwanda is dit het Parc National des Volcans, genoemd naar een zestal vulkanen van de Virunga bergketen op ...

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top