Zeilcruises met Star Clippers

Cruises met echte klipperschepen

Zeilcruises met Star Clippers

Cruises met echte klipperschepen

Zeilcruises met Star Clippers

Cruises met echte klipperschepen

Een zeilcruise met de rederij Star Clippers is een unieke en onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van zeilen en avontuur. Star Clippers is een moderne rederij die met drie echte klipperschepen vaart. Het trotse erfgoed weerspiegelt in elke centimeter van de schepen, van het gepolijste koperwerk, het teakhouten dek en de glanzende mahoniehouten relingen. Stap aan boord van deze unieke schepen en ontdek een nieuw zeiltijdperk, waar de tradities samengaan met de luxe, het comfort en de voorzieningen van nu.  Alle schepen hebben verschillende cabine-categorieën, allemaal ingenieus ontworpen voor comfort en efficiëntie, met de volgende faciliteiten.

HET LEVEN AAN BOORD

Alle schepen van Star Clippers hebben een open diner in een elegant ingerichte eetzaal, een gezellige binnen-buiten Tropical Bar en Piano Bar en een bibliotheek in Edwardiaanse stijl, waar een Belle Époque-open haard gloeit met een warmte die de vriendelijkheid en het enthousiasme van Star weerspiegelt. Zowel ontbijt, lunch als diners worden door de Chef-koks van Star Clippers bereid, vaak met producten die komen uit de streek waar op dat moment gevaren wordt. Clippers' gastvrije officieren zullen soms aanschuiven, maar de setting blijft informeel, en elegant!

Bestemmingen van Star Clippers-cruises

Star Clippers-cruises varen afhankelijk van het seizoen naar prachtige locaties in het Middellandse Zeegebied, de Caribbean, Zuidoost-Azië. Soms worden er ook trans-Atlantische overtochten gemaakt.

De vloot van Starclipper

De vloot van Star Clippers bestaat uit een drietal klippers. De zusterschepen Star Clipper en Star Flyer zijn 115 meter lang en bieden plaats aan 170 passagiers. De Royal Clipper is maar liefst 134 meter lang en biedt plaats aan 227 gasten. Elk schip biedt ruime accommodaties en uitgestrekte teakdekken met veel ruimte. Het decor doet denken aan de grootse zeiltijd.

Logo Star Clippers

Onze Zeilcruises met Star Clippers

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Aanbevolen Zeilcruises met Star Clippers door Untamed

Alle Zeilcruises met Star Clippers