Bisate Lodge

Kleinschalige lodge bij Vulcanoes N.P., op een van de beste locaties voor het tracken van berggorilla's

Bisate Lodge

Kleinschalige lodge bij Vulcanoes N.P., op een van de beste locaties voor het tracken van berggorilla's

Bisate Lodge

Lodge vlakbij Vulcanoes National Park

Kort geleden opende Bisate Lodge haar deuren, te midden van het natuurlijke amfitheater van een geërodeerde vulkanische kegel. De bijzonder vormgegeven lodge is zo gesitueerd dat het uitzicht heeft op de adembenemend mooie toppen van de Bisoke en Karisimbi vulkanen die boven de Afro-alpine bossen uittorenen. De ligging op kleine afstand van Park Headquartes maakt het een ideaal uitgangspunt voor het tracken van gorilla’s. De lodge is buitengewoon comfortabel ingericht en met maar zes kamers - dus maximaal 12 gasten tegelijk – zeer kleinschalig. 

Tips & tops van Bisate Lodge:

  • Geopend in juni 2017
  • De zes stijlvolle gastenverblijven hebben een ruime badkamer met ligbad, loungeruimte, open haard en privé buitendek
  • Maak vanuit Park Headquartes samen met een ervaren tracker en een deskundige gids een expeditie naar de gentle gorilla giants. Waarschijnlijk één van de meest spannende en aangrijpende ervaringen van uw leven!
  • Afgezien van de iconische berggorilla’s is Parc National Des Volcans het leefgebied van onder meer de gouden aap, gevlekte hyena, gestreepte jakhals, zwartvoorhoofdduiker, buffel, olifant, boomklipdas en bosbok
  • Er worden diverse trekkingen georganiseerd waarbij u met een ranger op zoek gaat naar wildlife
  • Vogelaars kunnen hun hart ophalen; hier leven maar liefst 178 vogelsoorten waarvan tenminste 13 endemische. In de bibliotheek kunt u opzoeken welke vogelsoorten u die dag gespot heeft
  • Maak een culturele tour naar Iby'wacu. De dorpsbewoners leren u graag boogschieten, roffelen en dansen
  • Bezoek het onderzoekscentrum van Diane Fossey

Rondreizen Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Bisate Lodge