Lake Kivu

Lokale vissers met houten kano’s in kleine vissersdorpjes
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Lake Kivu

Vissersdorpjes aan Lake Kivu

Lake Kivu is een bestemming om tot rust te komen. Aan de oevers van het meer liggen diverse kleine havenplaatsjes, waar het leven rustig voortkabbelt. Geniet van de prachtige zonsondergangen over Lake Kivu, de kleinschalige, maar gezellige markten en de lokale vissers met hun zelfgemaakte houten kano’s. Vanuit het havenplaatsje Kibuye kunt u ook boottochten maken over Lake Kivu naar de eilanden Amahoro Island en Napoleon’s Island.

Rondreizen door Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top