Oaxaca

Oaxaca is zowel een staat en een stad. Een stad met een aangename sfeer en prachtige koloniale overblijfselen.

Oaxaca

Zilverstad Mexico

Oaxaca is een Indiaanse staat en gelijknamige stad in de bergen van Zuidwest Mexico. U kunt hier alle kanten uit. De stad biedt een zeer aangename sfeer met veel muziek en kunst, vele kleurrijke markten en charmante koloniale architectuur. En waarschijnlijk de beste gastronomie van Mexico; u kunt een kookworkshop volgen waarbij u eerst inkopen gaat doen op de lokale markt. Maar natuur is er ook in overvloed: van de ruige Sierra Norte met zijn vele wildleven (alle 6 wilde katten van Mexico komen hier voor) en kleine Indianendorpjes tot aan de tropische laaglanden met zijn vruchtbare grond en uiteindelijk de prachtige strandjes en baaitjes aan de Pacific.

Rondreizen door Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Oaxaca 

Casa Oaxaca

Koloniaal designhotel in het hart van Oaxaca

INSPIRATIE VOOR Oaxaca

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top