Tree House at Imanta Resorts

Een wereld verwijderd van zorgen

Tree House at Imanta Resorts

Een wereld verwijderd van zorgen

Het tegen de rotsen gebouwde Tree House at Imanta Resorts is een luxe privévilla genesteld in de diepgroene jungle, gelegen tussen Sayulita en Punta Mita. Drie verdiepingen vol luxe en comfort, houten terrassen op meerdere niveaus, een privéstrand en een waterval die overgaat in drie turquoise blauwe baden. Word wakker met het magische geluid van de branding, staar avondenlang naar de glinsterende Stille Oceaan en laat u in de watten leggen door uw persoonlijke butler. Where the world can’t find you…

Tips & tops Tree House at Imanta Resorts:

  • Afgelegen stijlvolle villa met twee slaapkamers en 7.000 vierkante meter aan leefruimte
  • Tal van buitenactiviteiten, waaronder snorkelen, vissen, surfen, kitesurfen, paardrijden, yoga en begeleide wandelingen langs de kust of jungle
  • Voor een verblijf in Tree House at Imanta Resort moet u als gast beschikken over goede mobiliteit
  • Geschikt voor stellen of gezinnen met maximaal 4 personen

 

Rondreizen door Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top