Saint Andrew

Ontdek het groene, veelzijdige Schotland-district

Saint Andrew

Natuur, cultuur en spannende verhalen

Met groene glooiende heuvels, lange stranden en vele natuurreservaten is Saint Andrew een prachtige plek in Barbados om even tot rust te komen. Het staat ook wel bekend als het ‘Schotland-district’ omdat de Britten tijdens de koloniale jaren onder Groot-Brittanië vonden dat het gebied sterk leek op het landschap van Schotland. Beklim het hoogste punt van het eiland, Mount Hilaby, dat met 343 meter boven de zeespiegel uittorent en een episch uitzicht biedt op het noorden en oosten van Barbados.

Houd u van natuur trek dan uw wandelschoenen aan en bezoek een van de natuurreservaten. Spot schildpadden en vervetapen in Barbados Wildlife Reserve maak kilometerslange wandelingen in het ongerepte Tuner’s Hall Woods reservaat. Bezoek Farley Hill National Park, de locatie voor de beruchte film ‘Island in the Sun’ uit de jaren vijftig. Vandaag de dag wordt het gebruikt als podium voor muzikale en theatrale evenementen zoals Gospel Fest en Reggae on the Hill met de prachtige ruïnes van Farley Hill House als achtergrond. Cultuurliefhebbers bezoeken Morgan Lewis Windmill, de enige intacte suikermolen op Barbados waar u kunt zien hoe suikerriet werd verwerkt vóór de komst van elektrische energie. Rijd van hieruit naar de nabijgelegen heuvel waarvan gezegd wordt dat die de wetten van de zwaartekracht tart. Vervolg uw reis over de Ermy Bourne Highway en kijk goed of u in de heuvels de vormen herkent van ‘the sleeping giant’, zoals het verhaal gaat ligt hier een enorme reus die slaapt om nooit meer wakker te worden.

Rondreizen door Barbados

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top