Huwelijksreis Dubai - Réunion - Mauritius

"FANTASTISCH!!! Dat is in één woord hoe onze huwelijksreis was!"

- Lesley en Sofie Baerts-Peeters -

Beste Untamed Travelling team,

FANTASTISCH!!!

Dat is in één woord hoe onze huwelijksreis was! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zelfs op onze vlucht hebben we een bruidstaart als attentie gekregen! De hotels en kamers waren super, auto-verhuur was perfect en de door jullie aanbevolen excursies top! De service naar aanloop van en tijdens de reis door jullie team was evenwel dik in orde! Enige minpuntje: in Mauritius stond er geen lokale vertegenwoordiger op ons te wachten waardoor we zelf het verhuurbureau voor de auto zijn moeten gaan zoeken. Aan het loket van Mauritours wist men ook van niets… Uiteindelijk hebben we de vertegenwoordiger de dag erop ontmoet in het hotel.

Ook hartelijk bedankt voor het kaartje en de bloemen bij onze thuiskomst! Onze volgende reis zal zeker en vast terug met jullie zijn! We zouden graag Zuid-Afrika, Namibie, Cuba of Antarctica bezoeken! Dus als jullie toffe reizen met veel activiteit en luxe zouden hebben, mogen jullie dat alijd laten weten 🙂 Coveren jullie ook Australië en Nieuw-Zeeland? Andere leuke bestemmingen met veel avontuur en luxe tegelijk mogen jullie ook zelf adviseren.

Nogmaals bedankt en heel veel groetjes!

Lesley en Sofie Baerts-Peeters

Newlyweds Lesley en Sofie Baerts-Peeters reisden via Dubai naar Réunion en na een selfdrive over het eiland vlogen zij naar Mauritius voor een zonovergoten strandverblijf.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top